Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βολές Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Για Τη Δημοτική Συγκοινωνία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βολές Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Για Τη Δημοτική Συγκοινωνία

Ερωτήματα και αιχμές προς τη διοίκηση του Δήμου θέτει με ανακοίνωση της η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» σχετικά με το ζήτημα της δημοτικής συγκοινωνίας.

Η δημοτική συγκοινωνία τους τελευταίους 12 μήνες υπολειτουργεί, με αποτέλεσμα να ταλαιπωρούνται χιλιάδες κάτοικοι της Ηλιούπολης. Μετά τις αντιδράσεις για την οριστική διακοπή της το περυσινό καλοκαίρι, τον Οκτώβριο η δημοτική αρχή ανακοίνωσε πως επαννεκίνησε τη λειτουργία του το δρομολόγιο της γραμμής 1, προσπαθώντας να εξυπηρετήσει τους δημότες.

«Μέχρι και σήμερα ΔΕ λειτουργεί η Δημοτική Συγκοινωνία. Είναι αδιανόητο σε μία πόλη άνω των 100.000 κατοίκων να μην υπάρχει δημοτική συγκοινωνία. Οι κάτοικοι νιώθουν αποκομμένοι από τις υπόλοιπες περιοχές και το κέντρο της πόλης», αναφέρει η ανακοίνωση της παράταξης «Πρώτα Η Ηλιούπολη», κατηγορώντας τη διοίκηση για ολιγωρία. Παράλληλα, η παράταξη του Στάθη Ψυρρόπουλου δεσμεύεται για την άμεση αναδιάρθρωση των δρομολογίων, την αγορά νέων λεωφορείων και την πρόσληψη νέων οδηγών

Σε δελτίο τύπου της διοίκησης Βασίλη Βαλασόπουλου, το οποίο υπογράφει και ο νυν αντιδήμαρχος τεχνικών υπηρεσιών, διαβάζουμε ενδεικτικά για την τότε λειτουργία της δημοτικής συγκοινωνίας

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Βολές Από Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη» Για Τη Δημοτική Συγκοινωνία
  1. Ο/Η Anna Guiliana λέει:

    Καλό είναι να υπάρχει συγινονια να πηγαίνει σε όλα τα μέτρο.
    Αγ.Διμιτριο
    Ηλιούπολη
    Αλιμο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ