Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μεγάλη Ανταπόκριση Στις Παρουσιάσεις Της «Κούβας» Του Θανάση Μπίρλη (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μεγάλη Ανταπόκριση Στις Παρουσιάσεις Της «Κούβας» Του Θανάση Μπίρλη (ΦΩΤΟ)

Το ενδιαφέρον πολλών πολιτών συγκέντρωσαν οι δύο παρουσιάσεις του νέου βιβλίου του επιχειρηματία Θανάση Μπίρλη με θέμα την Κούβα.

Το εξαιρετικό φωτογραφικό άλμπουμ που αποτυπώνει την ιδιαίτερη ματιά του δημιουργού για την μακρινή και εξωτική Κούβα παρουσιάστηκε σε δύο διαδοχικές εκδηλώσεις. Η πρώτη πραγματοποιήθηκε στο κέντρο της Αθήνας, στο Roof Garden Οlympias, όπου συγκέντρωσε πάνω από 100 βιβλιόφιλους. Στην εκδήλωση την οποία συντόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης, μίλησαν οι Παύλος Γερουλάνος, Παύλος Χρηστίδης και Παναγιώτης Πασπαλιάρης κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού με τις τοποθετήσεις τους.

Την αμέσως επόμενη ημέρα, στην κεντρική πλατεία Ηλιούπολης, το βιβλιοπωλείο «Περί Βιβλίου» διοργάνωσε μια ακόμα βιβλιοπαρουσίαση, «συστήνοντας» το άλμπουμ στους Ηλιουπολίτες. Ο δημιουργός Θανάσης Μπίρλης, μαζί με τον δημοσιογράφο Γιάννη Καραμαγκάλη, είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση, μέσα από την οποία οι θεατές «περιηγήθηκαν» στο εξωτικό νησί της καραϊβική. Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο επικεφαλής της παράταξης Πρώτα Η Ηλιούπολη Στάθης Ψυρρόπουλος, ο επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου και οι δημοτικοί σύμβουλοι Γιάννης Γρηγορέας, Δημήτρης Ταμβάκος, Θανάσης Αθανασίου, Άντα Καραχάλιου καθώς και ο εκπρόσωπος τύπου του εμπορικού συλλόγου Παντελής Φασόης.

unnamed 2 Μεγάλη Ανταπόκριση Στις Παρουσιάσεις Της «Κούβας» Του Θανάση Μπίρλη (ΦΩΤΟ)
Ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, ο Θανάσης Μπίρλης και ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ταμβάκος.
unnamed 1 Μεγάλη Ανταπόκριση Στις Παρουσιάσεις Της «Κούβας» Του Θανάση Μπίρλη (ΦΩΤΟ)
Από αριστερά: Ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Αθανασίου, ο υποψήφιος Δήμαρχος Τάσος Ευσταθίου, ο Θανάσης Μπίρλης, η δημοτική σύμβουλος Άντα Καραχάλιου, ο δημοτικός σύμβουλος Δημήτρης Ταμβάκος και ο εκπρόσωπος τύπου του εμπορικού συλλόγου Παντελής Φασόης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ