Facebook Pixel

Αθλητικα

Βανδαλισμοί Στα Ανανεωμένα Γραφεία Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βανδαλισμοί Στα Ανανεωμένα Γραφεία Του Γ.Σ Ηλιούπολης

Στόχος βανδαλισμού έγιναν τα ανανεωμένα γραφεία του Γυμναστικού Συλλόγου Ηλιούπολης το βράδυ της Τετάρτης 13 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ομάδα νεαρών βανδάλισαν με συνθήματα άλλης τοπικής ομάδας τα φρεσκοβαμμένα γραφεία του Γ.Σ Ηλιούπολης, προκαλώντας παράλληλα μικρής έκτασης υλικές ζημιές.

Στην ανακοίνωση του, Ο Γ.Σ Ηλιούπολης καταδικάζει την πράξη βίας, ενώ τονίζει πως έχουν ήδη ενημερωθεί όλες οι αρμόδιες αρχές ώστε να διαλευκανθεί η υπόθεση.

Χαραυγιακός: «Καταδικάζουμε Την Ενέργεια – Δεν Έχουν Σχέση Με Την Ομάδα Οι Δράστες»

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση του Χαραυγιακού, εκφράζει τον αποτροπιασμό της για την πράξη αυτή, αποποιούμενη κάθε ευθύνη, τονίζοντας πως οι δράστες δεν έχουν καμία σχέση με το σωματείο και την ομάδα.

«Το Σωματείο μας δεν έχει καμία αντιπαράθεση ή αντιπαλότητα με γειτονικά σωματεία και επειδή με ευχολόγια δεν σταματούν αυτές οι παραβατικές συμπεριφορές, θα προβούμε στις ανάλογες ενέργειες προς τις αρμόδιες αρχές για την προάσπιση των συμφερόντων του Συλλόγου μας», αναφέρει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ