Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βαλασόπουλος: Αοριστίες και Εικασίες Τα Περί Έκνομων Ενεργειών – Δεν Θα Αφήσω Να Αιωρούνται Σκιές

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος στην εφημερίδα “Κοινωνική”.

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης Newsroom

Βαλασόπουλος: Αοριστίες και Εικασίες Τα Περί Έκνομων Ενεργειών – Δεν Θα Αφήσω Να Αιωρούνται Σκιές

Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος στην εφημερίδα “Κοινωνική”.

Ο Βαλασόπουλος μίλησε για όλα τα σημαντικά ζητήματα που απασχολούν τον δήμο. Ανέφερε σε γενικές γραμμές τα έργα που έγιναν κατά τη διάρκεια της θητείας του, αλλά και τα μελλοντικά μεγάλα έργα όπως η υπογειοποιήση της λεωφόρου Κατεχάκη, τονίζοντας πως «ο δήμος έχει εξασφαλίσει 50 εκατομμύρια ευρώ σε χρηματοδοτήσεις τα επόμενα χρόνια προκειμένου να γίνουν έργα που θα αλλάξουν ριζικά την όψη της πόλης». Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση του Δήμου, δηλώνοντας πως παρέλαβε έλλειμμα 14 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο εκμηδένισε και μάλιστα δημιούργησε και αποθεματικό 7 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά με τις επικείμενες εκλογές, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης τόνισε πως το ψηφοδέλτιο της παραταξής του θα υποστεί ανανέωση, ενώ επεσήμανε πως ήδη έχουν ανακοινωθεί 17 νέοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη”.

Τι Απαντά Στις Κατηγορίες Χατζηδάκη

Ιδιαίτερα σκωπτικός ήταν ο Δήμαρχος στις απαντήσεις του σχετικά με τις κατηγορίες του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη περί έκνομων ενεργειών στον διαγωνισμό προμήθειας κάδων. Ο Βαλασόπουλος έκανε λόγο για «δήθεν καταγγελίες», ενώ τόνισε πως όσοι τον κατήγγειλαν «δεν είπαν τίποτα απολύτως. Μόνο αοριστίες και εικασίες ακούσαμε».

Τέλος, ανέφερε πως είναι τόσο δική του όσο και πεποίθηση ολόκληρου του δημοτικού συμβουλίου η υπόθεση να οδηγηθεί στη δικαιοσύνη, αφήνοντας μάλιστα υπόνοιες πως υπάρχει ενδεχόμενοι οι καταγγέλοντες να βρεθούν σε θέση κατηγορούμενου.  Όπως επεσήμανε ο ίδιος: «Εγώ έχω περάσει από πολλές θέσεις ευθύνης, διαχειρίστηκα δισεκατομμύρια, για πολλά χρόνια και δεν έχει ακουστεί το παραμικρό, και επειδή πλησιάζουμε σε εκλογές και πολλοί ορέγονται όπως βλέπω να χρησιμοποιήσουν αθέμιτα μέσα αντί δημιουργικού προγραμματικού διαλόγου, έστειλα εγώ ο ίδιος την υπόθεση στον εισαγγελέα για να δούμε ποιος τελικά θα πάρει την θέση του κατηγορούμενου. Εγώ σκιές και φήμες δεν αφήνω ποτέ να αιωρούνται».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη, εδώ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ