Τεράστιες Λακκούβες Και Κακός Φωτισμός Στην Οδό Αλιμούντος – Καταγγελίες Των Συνεργών Για Εγκατάλειψη Της Περιοχής

Μία καταγγελτική ανακοίνωση για την πολύ κακή κατάσταση που επικρατεί στο οδόστρωμα της οδού Αλιμούντος στην Ηλιούπολη δημοσίευσαν οι «Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη».

Οι συνεργοί σε μια ανάρτηση τους στη σελίδα τους στο Facebook έκαναν λόγο για σοβαρό κίνδυνο ατυχήματος και για τις διαρκείς εκκλήσεις των κατοίκων για κατασκευή του δρόμου και τον επαρκή φωτισμό της περιοχής, οι οποίες πέφτουν στο κενό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Συνεργών: 

Αν και δεν συνηθίζουμε να τραβάμε φωτογραφίες για να αναδείξουμε τα χάλια της πόλης σε διάφορα σημεία, αυτή τη φορά κατόπιν έκκλησης κατοίκων της πόλης δημοσιεύουμε αυτές τις φωτογραφίες από την οδό Αλιμούντος που οδηγεί στο Δ’ Αθλητικό Κεντρο Ηλιούπολης.

Όταν κάτοικοι που ήταν στα γήπεδα μας είδαν να τραβάμε τις φωτογραφίες, μας απευθύνθηκαν μαζικά, ζητώντας μας να γίνει κάτι για το θέμα αυτό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το αναδείξουμε, σεβόμενοι την θέληση των κατοίκων.

Τα γήπεδα βρίσκονται δίπλα από το γκαράζ του δήμου και τα απογεύματα, κυρίως, τα επισκέπτονται κατά εκατοντάδες οι κάτοικοι της περιοχής για την άθληση των παιδιών τους, αλλά και των ιδίων.

Οι λακκούβες μεγάλες, το οδόστρωμα σε σημεία ανύπαρκτο, ο φωτισμός μηδαμινός, με αποτέλεσμα οι κάτοικοι να διαλύουν τα αυτοκίνητά τους και να υπάρχει κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος.

Στις έξυπνες πόλεις του μέλλοντος που οραματίζεται ο δήμαρχος μας, έχουν θέση αυτές οι εικόνες; Πρέπει πρώτα να συμβεί ατύχημα για να φτιαχτεί ο δρόμος και ο φωτισμός; Τι έχει να πει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος;

 

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ