Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βαλασόπουλος: “Ελπίζω Όλες Οι Δημοκρατικές Παρατάξεις Της Ηλιούπολης Να Καταδικάσουν Την Εισβολή Στο Δημαρχείο” (VIDEO)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έδωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Βαλασόπουλος: “Ελπίζω Όλες Οι Δημοκρατικές Παρατάξεις Της Ηλιούπολης Να Καταδικάσουν Την Εισβολή Στο Δημαρχείο” (VIDEO)

Μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση έδωσε στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος.

Με αφορμή το περιστατικό της εισβολής μελών της αναρχικής ομάδας “Ρουβίκωνας” στο Δημαρχείο Ηλιούπολης, ο κ. Βαλασόπουλος προέβη σε δηλώσεις στα τοπικά μέσα, δηλώνοντας -μεταξύ άλλων- πως ελπίζει “όλες οι δημοκρατικές παρατάξεις του Δήμου Ηλιούπολης να καταδικάσουν την άνανδρη εισβολή του Ρουβίκωνα στο Δημαρχείο“.

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου της εφημερίδας “Σφυγμός” σχετικά με πιθανή υποκίνηση της επίθεσης, ο Δήμαρχος απάντησε πως έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στις αρχές, οι οποίες θα διερευνήσουν “εάν η εισβολή ήταν τυχαία ή αν υποκινήθηκε από άλλους”.

Τέλος, αινιγματική ήταν και η ανάρτηση της παράταξης “Πρώτα Η Ηλιούπολη” στον Facebook, με την ανακοίνωση να αφήνει αιχμές για υποκίνηση της εισβολής του Ρουβίκωνα, χρησιμοποιώντας μάλιστα την χαρακτηριστική φράση: “Μήπως οι διωκτικές αρχές πρέπει να ψάξουν και πάλι για ύποπτες διασυνδέσεις με φοιτητοπατέρες της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ;”.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

5 σχόλια στο άρθρο “Βαλασόπουλος: “Ελπίζω Όλες Οι Δημοκρατικές Παρατάξεις Της Ηλιούπολης Να Καταδικάσουν Την Εισβολή Στο Δημαρχείο” (VIDEO)
  1. Ο/Η Κωστας λέει:

    Η ΟΜΟΝΟΙΑ..ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΚΕΝΤΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΣΕ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΟΦΑΓΑΔΕΣ ΤΟ ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ….ΕΛΕΟΣ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ ΓΙΑ ΧΑΡΙΝ ΣΕ ΠΕΝΤΕ ΕΞΗ ΜΣΓΑΖΙΑ.ΕΛΕΟΣ

  2. Ο/Η Κωστας λέει:

    Τι θα γινει με το super market στην ΑΡΧΙΜΗΔΟΥΣ…ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΜΕ ΦΟΡΤΗΓΑ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟ ΠΡΩΙ…ΧΑΜΟΣ …ΘΑ ΣΚΟΤΩΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ..Δημιουργει απιστευτη κινηση.. ΒΡΩΜΑ ΚΑΙ ΔΥΣΩΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΔΟΥΣ ΤΟΥ…καταλαμβανει το πεζοδρομιο..απο την μια αυτος απο την αλλη οι υπολοιποι επσγγελματιες με την τσικνα,έ ΒΡΩΜΙΣΑΜΕ.

  3. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ ΜΕ ΠΡΩΤΟΠΑΠΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΙΝΑΙ…..ΧΑΟΣ.ΓΙΑΤΙ ΔΙΝΟΥΜΕ ΧΡΟΝΟ ΤΠΣΟ ΠΟΛΥ ΣΤΑ ΔΙΕΡΧΟΜΕΝΑ ΓΙΑ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΗ..ΕΚΛΕΙΣΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑ..ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΙΚΟΥΣ….Η ΠΟΛΗ ΠΕΘΣΟΝΕΙ…ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΣΦΥΡΙΖΕΤΕ…Η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ…ΧΑΛΙΑ

  4. Ο/Η Κωστας λέει:

    ΑΝΗΘΙΚΗ ΕΙΣΒΟΛΗ….ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑΒΛΑ

  5. Ο/Η ΜΑΥΡΟΣ ΗΛΙΟΣ λέει:

    Εν τω μεταξύ, ο επικεφαλής της χθεσινής επίθεσης στο Δημαρχείο γράφει ανενόχλητος στο Facebook και απειλεί ανοικτά πρόσωπα και καταστάσεις χωρίς η Αστυνομία να τον έχει συλλάβει ακόμα…
    Γιώργο Καλαϊτζίδη είσαι ένας ανάρχιδος και θρασύδειλος…
    Πες μας ποιος σου τα έσκασε για να κάνεις το χθεσινό επεισόδιο γιατί με την Ηλιούπολη ουδεμία σχέση έχεις…
    Εκτός εάν είσαι τόσο “άντρας” που ξέρεις μόνο να την πέφτεις παρέα με δέκα άτομα εναντίον ενός και, μάλιστα, να προπηλακίζεις γυναίκες… Κότα…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ