Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Συνάντηση Βαλασόπουλου-Αραμπατζή Μακριά Από Τα «Αδιάκριτα» Βλέμματα

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Βαλασόπουλου-Αραμπατζή Μακριά Από Τα «Αδιάκριτα» Βλέμματα

Μια «in cognito» συνάντηση σε cafe σε μη-πολυσύχναστο σημείο της πόλης είχαν πριν αρκετές ημέρες ο πρώην Δήμαρχος Ηλιούπολης Βασίλης Βαλασόπουλος με τον επικεφαλής της παράταξης «Η Πόλη Που Θέλω» Γαβριήλ Αραμπατζή.

Οι δύο άνδρες ήπιαν τον καφέ τους συζητώντας για τις τοπικές πολιτικές εξελίξεις, με τις πηγές του ilioupolinews να αναφέρουν πως ο πρώην Δήμαρχος έδωσε τα εύσημα στον κ. Αραμπατζή για την σκληρή αντιπολιτευτική του στάση. Η συζήτηση μάλιστα πήγε και προς τις εκλογές του 2023, με την κουβέντα να έχει ιδιαίτερο «ενδιαφέρον» και να μετατίθεται για μελλοντικό χρόνο.

Βαλασόπουλος και Αραμπατζής διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, παρά τις προεκλογικές αιτιάσεις του δεύτερου προς τον πρώην Δήμαρχο. Ο κ. Αραμπατζής, πριν δύο χρόνια καλούσε τον τεως Δήμαρχο να διαψεύσει τις φήμες από διάφορες παρατάξεις που τον χαρακτήριζαν «δεκανίκι του Βαλασόπουλου», σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει στο ilioupolinews.

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ