Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Βαγγέλης Κεφαλάς: Αναβάλλει Την Προεκλογική Του Εκδήλωση & Προσφέρει Βοήθεια Σε Οικογένειες Στη Θεσσαλία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Βαγγέλης Κεφαλάς: Αναβάλλει Την Προεκλογική Του Εκδήλωση & Προσφέρει Βοήθεια Σε Οικογένειες Στη Θεσσαλία

Σε μία κίνηση έμπρακτης αλληλεγγύης και υψηλού πολιτικού συμβολισμού προχώρησε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, Βαγγέλης Κεφαλάς, ο οποίος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές συμπορεύεται με τον Δημήτρη Ευαγγέλου και την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη».

Ο κ. Κεφαλάς, ανέβαλλε την προεκλογική του εκδήλωση που ήταν προγραμματισμένη για αύριο, προσφέροντας μάλιστα είδη πρώτης ανάγκης σε οικογένειες που το έχουν ανάγκη στην πληττόμενη από τις πλημμύρες Θεσσαλία.

Όπως αναφέρει ο ίδιος στην ανακοίνωσή του:

«Στη ζωή μου έχω μάθει να πορεύομαι με γνώμονα τον σεβασμό και την σεμνότητα. Για αυτό επέλεξα να συμπορευθώ με τον Δημήτρη Ευαγγέλου, γιατί μοιραζόμαστε τις ίδιες αξίες και ιδανικά.

Θέλω να ενημερώσω τους φίλους και συμπολίτες μου πως η αυριανή Προεκλογική Ομιλία εκδήλωση μου αναβάλλεται, ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στην μνήμη των ανθρώπων που χάθηκαν στις καταστροφικές πλημμύρες, καθώς και όσων δοκιμάζονται, βλέποντας τις περιουσίες τους να χάνονται».

Ο κ. Κεφαλάς και ο υποψήφιος Δήμαρχος κ. Ευαγγέλου θα προσφέρουν είδη πρώτης ανάγκες στα χωριά της Θεσσαλίας που δοκιμάστηκαν από την πλημμύρα, αναφέροντας: «Αντί των εξόδων της εκδήλωσης, μαζί με τον αυριανό Δήμαρχο της πόλης αποφασίσαμε να διαθέσουμε είδη πρώτης ανάγκης στις δοκιμαζόμενες περιοχές».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ