Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τριήμερο Εκδηλώσεων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Με Αθλητικό Τουρνουά & Ημερίδα Για Την Γυναικεία Κακοποίηση

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Τριήμερο Εκδηλώσεων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Με Αθλητικό Τουρνουά & Ημερίδα Για Την Γυναικεία Κακοποίηση

Ο Δήμος Ηλιούπολης διοργανώνει μια σειρά δωρεάν αθλητικών και ενημερωτικών εκδηλώσεων που αφορούν στην εξάλειψη της έμφυλης βίας και οι οποίες θα διεξαχθούν το τριήμερο 4/3 έως 6/3.

Πρόκειται για ένα Διεθνές Αθλητικό Τουρνουά Καλαθοσφαίρισης Νεανίδων U18, στο οποίο θα λάβουν μέρος ο Γ.Σ. Ηλιούπολης, ο Παναθηναϊκός ΑΟ, οι Πάνθηρες Καβάλας και ο Γ.Σ. Εσπερίδες Καλλιθέας, καθώς και η γυναικεία ομάδα της Valencia από την Ισπανία.

Οι πρώτες αθλητικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 4/3/22 στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο της Ηλιούπολης στην οδό Εθνάρχου Μακαρίου 3, την Παρασκευή 4/03/22 και ώρα 20:30 το βράδυ. Οι ομάδες που θα λάβουν μέρος είναι οι Πάνθηρες Καβάλας – Βαλένθια BCΒ.

Το Σάββατο 5/03/22 θα πραγματοποιηθεί αγώνας στο γήπεδο της Διάνας στην οδό Πάικου 8, Αγία Μαρίνα και ώρα 18:00 το απόγευμα. Οι ομάδες που θα συμμετέχουν θα είναι οι ΓΣ Ηλιούπολη – Βαλένθια BC.

Την ίδια μέρα στις 20:00 το βράδυ θα ακολουθήσει αγώνας στο ίδιο γήπεδο με τις ομάδες να είναι οι ΓΣ Εσπερίδες – Πάνθηρες Καβάλας.

Την Κυριακή 6/03/22 και ώρα 10:00 το πρωί στο Α΄ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης στην οδό Εθν. Μακαρίου 3, θα αγωνιστούν οι παρακάτω ομάδες: ΓΣ Ηλιούπολη – Πάνθηρες Καβάλας και στις 12:00 το μεσημέρι ο Παναθηναϊκός ΑΟ – Βαλένθια BC.

Ημερίδα Ενημέρωσης Για Την Γυναικεία Κακοποίησης

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο κλειστό θέατρο του Δημαρχείου το Σάββατο 5/03/22 στις 10:30 το πρωί, στο πλαίσιο της καμπάνιας «Μίλα δεν είσαι μόνη» του Δήμου Ηλιούπολης.

Ομιλητές της ημερίδας θα είναι οι: κ. Άννυ Κωνσταντινίδου, μέλος του ΔΣ της ΕΟΚ και υπεύθυνη για το γυναίκειο μπάσκετ,* κ. Εβίνα Μάλτση, πρώην διεθνή παίκτρια καλαθοσφαίρισης,* κ. Ειρήνη Γκιουλάκου, σύμβουλο ψυχικής υγείας Gestalt και* κ. Ηλιάνα Παχατουρίδη, BSc Ψυχολογίας, MSc Αθλητικής Ψυχολογίας.

BeFunky collage 39 Τριήμερο Εκδηλώσεων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης Με Αθλητικό Τουρνουά & Ημερίδα Για Την Γυναικεία Κακοποίηση

Επιπλέον θα ακολουθήσει συγκέντρωση τροφίμων κατά την διάρκεια όλων των εκδηλώσεων που θα πραγματοποιηθούν με σκοπό να αποσταλούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείου του Δήμου Ηλιούπολης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης έχει αναλάβει επίσης σε συνεργασία με την εταιρεία διοργάνωσης αθλητικών εκδηλώσεων «Base Line», να καλύψει τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής των φιλοξενούμενων ομάδων, 100 αναμνηστικά διπλώματα των συμμετεχόντων, 500 διαφημιστικά μπλουζάκια για την προώθηση της καμπάνιας του Δήμου «Μίλα δεν είσαι μόνη», όλα όσα προβλέπονται για τη διεξαγωγή των αγώνων, την τεχνική υποστήριξη με τον απαιτούμενο οπτικό και ηχητικό εξοπλισμό και την επικοινωνιακή προβολή.

Οι παραπάνω δράσεις πραγματοποιούνται με σκοπό την προβολή του Αθλητισμού και τον διαφόρων αξιών που αποκομίζει κάποιος με την ενασχόλησή του σε αυτό, ενώ με την καμπάνια της ευαισθητοποίησες και της εξάλειψης της έκφυλης βίας, στόχος είναι να αντιμετωπιστεί η σιωπή, η ανοχή και ο φόβος, που διαιωνίζουν τον κύκλο της βίας, ιδιαίτερα σε βάρος γυναικών στην σύγχρονη κοινωνία.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ