Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Μια Συνάντηση Που Φέρνει Εξελίξεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Μια Συνάντηση Που Φέρνει Εξελίξεις

Κατ΄ ιδίαν συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα φαίνεται πως είχαν οι Τάσος Ευσταθίου και Γαβριήλ Αραμπατζής πριν λίγες ημέρες.

Οι δύο κεντροδεξιοί επικεφαλής των παρατάξεων συναντήθηκαν σε γνωστό cafe της πόλης, ενόψει και της σταδιακής ένταξης σε «προεκλογικούς» ρυθμούς και είχαν μια εκτενή συζήτηση για τα δημοτικά τεκταινόμενα. Κοινή διαπίστωση των δύο ανδρών ήταν πως η δημοτική αρχή είναι «κατώτερη των περιστάσεων», όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης μπήκε, δειλά, και το ζήτημα της ενδεχόμενης προεκλογικής συνεργασίας, χωρίς ωστόσο να σημειωθεί κάποια αξιοσημείωτη πρόοδος.

Πιέσεις Για Σύμπραξη

Τόσο το περιβάλλον του Τάσου Ευσταθίου, όσο και αυτό του Γαβριήλ Αραμπατζή πιέζουν τους δύο επικεφαλής για σύμπραξη στις εκλογές του 2023. Ο κ. Ευσταθίου έχει ανοίξει διαδρομο προσέγγισης τους τελευταίους μήνες, με τον κ. Αραμπατζή να ανταποκρίνεται θετικά, με τους δύο αιρετούς να κάθονται στο τραπέζι των συνομιλιών μετά από πολλά χρόνια προσωπικής κόντρας.

Οι πιέσεις των στελεχών των δύο παρατάξεων έχουν αποδώσει καρπούς, ωστόσο η «σύμπραξη» είναι ακόμα μακριά, με τον πολιτικό χρόνο να τρέχει και τις αποφάσεις να πρέπει να ληφθούν έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Oι δύο άνδρες, πάντως, δεσμεύτηκαν πως θα ξανασυναντηθούν σύντομα.

Η συνέχεια της «διάσπασης» του κεντροδεξιού μετώπου στα πολιτικά πράγματα της Ηλιούπολης αφήνει ευνοημένο τον νυν Δήμαρχο, καθώς -εάν το πολιτικό σκηνικό παραμείνει ως έχει και οι δύο παρατάξεις δεν συμπράξουν-, ο Γιώργος Χατζηδάκης δεν θα έχει κάποιο ισχυρό αντίπαλο «μέτωπο» στις προσεχείς εκλογές. Γαβριήλ Αραμπατζής και Τάσος Ευσταθίου έχουν μια μεγάλη ευκαιρία, την οποία μένει να αποδειχθεί αν θα εκμεταλλευτούν, αφήνοντας πίσω τις προσωπικές τους φιλοδοξίες και αν η μεταξύ τους προσέγγιση θα αποδώσει «καρπούς» για τις παρατάξεις τους και για την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ