Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Το «Σπασμένο» Γαλάζιο Τηλέφωνο Από Την Ηλιούπολη Και Ο Εκνευρισμός Στην Πειραιώς

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το «Σπασμένο» Γαλάζιο Τηλέφωνο Από Την Ηλιούπολη Και Ο Εκνευρισμός Στην Πειραιώς

Έντονο εκνευρισμό έχουν προκαλέσει σε ιθύνοντες της Πειραιώς κάποια τοπικά στελέχη της ΝΔ στην Ηλιούπολη, καθώς όπως φαίνεται παραβιάζουν την «γραμμή» του κόμματος και διαρρέουν φήμες περί χρίσματος σε συγκεκριμένο υποψήφιο.

Παρά το γεγονός πως το κυβερνόν κόμμα έχει κάνει σαφές σε όλους τους τόνους πως δεν θα δοθεί κανένα χρίσμα ή έστω στήριξη πριν τις εθνικές εκλογές, κάποια τοπικά στελέχη έχουν επιδωθεί σε μαραθώνιο τηλεφωνημάτων διαδίδοντας πως «Το κόμμα έχει αποφασίσει να στηρίξει τον “Χ”». Ωστόσο, σε ένα από αυτά τα τηλεφωνήματα ήταν αυτήκουος μάρτηρας σημαίνων στέλεχος σε γραφείου εν ενεργεία υπουργού, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους στην Νέα Δημοκρατία για το «σπασμένο τηλέφωνο» και τις ψευδείς πληροφορίες που μετέφερε, δίνοντας μάλιστα και ονόματα.

Οι πληροφορίες του ilioupolinews.gr κάνουν λόγο για έντονο εκνευρισμό στην ΝΔ με τα όσα συμβαίνουν στην Ηλιούπολη, κάτι που είχε αποτυπωθεί και από τον βουλευτή κ. Χατζηδάκη στην συνάντηση της τοπικής οργάνωσης. Πηγή από τη ΝΔ αναφέρει στο ilioupolinews.gr πως «πρωταρχικός στόχος του κόμματος είναι οι εθνικές εκλογές», δίνοντας με σαφήνεια το στίγμα της κεντροδεξιάς παράταξης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ