Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Το Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» Γιόρτασε Τα 10 Χρόνια Λειτουργίας Του Σε Μια Κατάμεστη Αίθουσα (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» Γιόρτασε Τα 10 Χρόνια Λειτουργίας Του Σε Μια Κατάμεστη Αίθουσα (ΦΩΤΟ)

Ασφυκτικά γεμάτη ήταν η αίθουσα εκδηλώσεων του δημοτικού αναψυκτηρίου στο Άλσος «Δ. Κιντής» στην Ηλιούπολη στην εκδήλωση του φροντιστηρίου «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» το οποίο γιόρτασε τα 10 χρονια λειτουργίας του.

Στην ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε, ο ιδιοκτήτης του φροντιστηρίου κ. Νίκος Κυρίτσης μίλησε για τις επιτυχίες του εκπαιδευτικού οργανισμού που διευθύνει, ενώ παράλληλα βράβευσε τους επιτυχόντες μαθητές του, που εισήχθησαν στα ΑΕΙ στις πανελλαδικές εξετάσεις του Μαίου 2022. «Στόχος μας είναι να γινόμαστε ολο και καλύτεροι και να παρέχουμε διαρκώς ποιοτική εκπαίδευση στους μαθητές της πόλης» τόνισε ο κ. Κυρίτσης, ευχαριστώντας γονείς και μαθητές για τη συνεργασία τους και την διαχρονική τους στήριξη.

kyritsis 05 Το Φροντιστήριο «ΚΥΡΙΤΣΗΣ» Γιόρτασε Τα 10 Χρόνια Λειτουργίας Του Σε Μια Κατάμεστη Αίθουσα (ΦΩΤΟ)

Στην εκδήλωση απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό και ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος στάθηκε στο σημαντικό έργο του κ. Κυρίτση στην εκπαίδευση αλλά και στην προσφορά του στα δημοτικά τεκταινόμενα, καθώς στο παρελθόν είχε θητεύσει σε θέσεις ευθύνης στις σχολικές επιτροπές του Δήμου.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την κοπή της καθιερωμένης βασιλόπιτας, ενώ ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ