Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Το Δημοσίευμα Mεγάλης Εφημερίδας Που Βάφει «Γαλάζιο» Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Το Δημοσίευμα Mεγάλης Εφημερίδας Που Βάφει «Γαλάζιο» Τον Δήμαρχο Ηλιούπολης

Αρκετή «σκόνη» σήκωσε το δημοσίευμα της Καθημερινής και του πολύ καλά πληροφορημένου συναδέλφου δημοσιογράφου Σταύρου Παπαντωνίου σχετικά με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στην Ηλιούπολη.

Μεταξύ άλλων, το δημοσίευμα συνδέει πολιτικά τους δύο άνδρες, αναφέροντας πως παρά την πολιτική πορεία του κ. Χατζηδάκη στο ΠΑΣΟΚ και την ΠΑΣΠ ΑΣΟΕΕ, ο Δήμαρχος μίλησε με αποθεωτικά λόγια για τον πρωθυπουργό, συμπληρώνοντας:  «Η αποδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη από ένα στέλεχος σαν τον Χατζηδάκη δείχνει πως η διείσδυση της κυβέρνησης στον λεγόμενο κεντρώο χώρο δεν είναι μόνο σε επίπεδο κεντρικών στελεχών, αλλά και Τοπικής Αυτοδιοίκησης».  

Δεν είναι τυχαία τα όσα γράφτηκαν από τον έμπειρο δημοσιογράφο της καθημερινής, εάν αναλογιστεί κανείς την ανοιχτή στήριξη που παρείχε στον Δήμαρχο Γιώργο Χατζηδάκη ο πρώην κεντροδεξιός Δήμαρχος Γιάννης Αναγνώστου, αλλά και πολλά στελέχη της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ, με λιγότερο εμφανή τρόπο.

Το μόνο σίγουρο είναι πως το δημοσίευμα προκάλεσε συζητήσεις στην πόλη και τα τηλέφωνα έχουν πάρει φωτιά,, με το δημοσίευμα να έχει προκαλέσει μάλιστα και αρκετές «γκρίνιες» στους κεντροαριστερούς υποστηρικτές της διοίκησης, οι οποίοι ήδη από το Σάββατο έσπευσαν να κατακρίνουν την ανακοίνωση του Δημάρχου.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ