Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σειρά Θεσμικών Συναντήσεων Για Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Σειρά Θεσμικών Συναντήσεων Για Τον Εμπορικό Σύλλογο Ηλιούπολης

Μία σειρά από σημαντικές συναντήσεις έχει η ηγεσία του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης τις τελευταίες εβδομάδες.

Πριν λίγες ημέρες, οι υπεύθυνοι του συλλόγου είχαν συνάντηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΔΗΛ και τον αντιδήμαρχο τεχνικών έργων, προκειμένου να συζητηθούν θέματα που αφορούν τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της πόλης, στον οποίο φέτος θα συμμετέχει με δικά του έξοδα και ο εμπορικός σύλλογος. Συναντήσεις έχουν πραγματοποιηθεί επίσης με τους επικεφαλής της πλειονότητας των παρατάξεων του δημοτικού συμβουλίου, πλην της λαϊκής συσπείρωσης, η οποία με ανακοίνωση της έχει αρνηθεί επίσημα να συναντηθεί με το διοικητικό συμβούλιο του νεοσύστατου συλλόγου.

Συνάντηση Με ΕΒΕΑ, Επαγγελματικό Επιμελητήριο & ΕΣΕΕ

Πέραν των τοπικών συναντήσεων, ο Θανάσης Μπιρλής μαζί με τα μέλη του ΔΣ συνάντησαν τον πρόεδρο του ΕΒΕΑ Κωνσταντίνο Μίχαλο, από τον οποίο έλαβαν τη δέσμευση πως το ΕΒΕΑ θα βρίσκεται στο πλευρό των δράσεων του Συλλόγου, με τον κ. Μίχαλο να υπόσχεται πως θα βρίσκεται σε επίκείμενη εκδήλωση που θα διοργανωθεί από τον Ε.Σ.Η στην πόλη.

Τις επόμενες ημέρες ο κ. Μπιρλής και οι συνεργάτες του θα συναντήσουν τον πρόεδρο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου και Έλληνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ