Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αραμπατζής: «Η Διοίκηση Αντιμετωπίζει Τη Δημοτική Περιουσία Με Προχειρότητα»

Έντονη κριτική για τη δημοτική περιουσία και την στάση της δημοτικής αρχής,

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αραμπατζής: «Η Διοίκηση Αντιμετωπίζει Τη Δημοτική Περιουσία Με Προχειρότητα»

Ανέβηκαν οι τόνοι στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (14/11/2019), κατά τη διάρκεια της συζήτησης για τη δημoτική περιουσία.

Ο επικεφαλής της παράταξης “Η Πόλη Που Θέλω” κ. Γαβριήλ Αραμπατζής, άσκησε σκληρή κριτική κατά του Δημάρχου με αφορμή τη συζήτηση για τη δημόσια περιουσία, καταλογίζοντας του «προχειρότητα» και «έλλειψη οργάνωσης», καθώς όπως ανέφερε κανένας από τους δημοτικούς συμβούλους δεν έλαβε κάποιο εισηγητικό έγγραφο για την συζήτηση, προκειμένου να προετοιμαστεί κατάλληλα.

Μάλιστα, ο κ. Αραμπατζής, απευθυνόμενος προς τους συναδέλφους του αναρωτήθηκε «γνωρίζει κανείς τι καλούμαστε να ψηφίσουμε;» εκφράζοντας απορία σχετικά με την κατεύθυνση της συζήτησης.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ο Δήμαρχος Ηλιούπολης παρουσίασε μια σειρά προτάσεων-δράσεων για το κρίσιμο ζήτημα της δημοτικής περιουσίας, μεταξύ των οποίων και η συνάντηση με όλους τους βουλευτές του Νότιου τομέα της Β’ εκλογικής περιφέρειας Αθηνών.

 

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ