Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Θανάσης Μπίρλης: «Θα Πρέπει Να Έχουμε Μια Πιο Τολμηρή Δημοτική Αρχή – Η Πόλη Είναι Σε Σταυροδρόμι»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Θανάσης Μπίρλης: «Θα Πρέπει Να Έχουμε Μια Πιο Τολμηρή Δημοτική Αρχή – Η Πόλη Είναι Σε Σταυροδρόμι»

Μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην οποία μίλησε και για τα σημαντικά ζητήματα της πόλης παραχώρησε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης στο δημοτικό ραδιόφωνο της πόλης.

Ο κ. Μπίρλης, μιλώντας στο Lime Radio και την εκπομπή «Μαζί στην πόλη του Ήλιου» αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που αφορούν τον επιχειρηματικό κόσμο της πόλης και την δράση του εμπορικού συλλόγου, κάνοντας ωστόσο μια ιδιαίτερη αναφορά στα μεγάλα ζητήματα που απασχολούν την Ηλιούπολη.

Πιο συγκεκριμένα, ο πρόεδρος του Ε.Σ.Η ανάφέρθηκε στο ζήτημα της επένδυσης του Ελληνικού, επισημαίνοντας πως «Η πόλη βρίσκεται σε σταυροδρόμι», κάνοντας σαφές πως εάν δεν υπάρξουν άμεσα πρωτοβουλίες για την ενίσχυση της τοπικής αγοράς, οι συνέπειες για το τοπικό επιχειρείν θα είναι καταστροφικές. Ο κ. Μπίρλης αναφέρθηκε και στο ζήτημα της αστικής σήραγγας, αφήνοντας αιχμές κατά όλων των διοικήσεων που πέρασαν από την πόλη και επισημαίνοντας πως «το θέμα συζητείται εδώ και δεκαετίες και τίποτα δεν έχει γίνει ακόμα».

«Η πόλη χρειάζεται μια πιο τολμηρή δημοτική αρχή» ανέφερε ο γνωστός επιχειρηματίας, επισημαίνοντας πως η πόλη έχει ανάγκη τομών.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη:

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ