Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου – Τα Βιογραφικά Τους

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου – Τα Βιογραφικά Τους

Τη δική τους προεκλογική μάχη στις βουλευτικές εκλογές της 21ης Μάϊου θα δώσουν 4 Ηλιουπολίτες, οι οποίοι θα είναι υποψήφιοι στον Νότιο Τομέα της Β΄ Αθήνας με 3 διαφορετικά κόμματα.

Πρόκειται για την Κατερίνα Βαλαβάνη, Αγγελική Δουβή, Αλέξανδρο Μπουγά και Νίκο Καλογερή, οι οποίοι ρίχνονται στην προεκλογική αρένα διεκδικώντας την ψήφο των συμπολιτών τους. Το ilioupolinews.gr παρουσιάζει το σύντομο βιογραφικό τους.

Τα Βιογραφικά Τους

Κατερίνα Βαλαβάνη – Υποψήφια Με Το ΠΑΣΟΚ

22089967 10155720765592731 2885533210594479221 n Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου - Τα Βιογραφικά Τους

Γεννήθηκε το 1976  και κατάγομαι απο την Λέσβο και την Πέργαμο της Μικράς Ασίας. Είναι παντρεμένη με τον Δημοσθένη Μαρκούρη, με τον οποίο έχουν μια μικρή κόρη που γεννήθηκε το 2011. Είναι μόνιμος κάτοικος Ηλιούπολης.

Είναι πτυχιούχος ΑΤΕΙ Αθηνών Διοίκηση Επιχειρήσεων-Management και εργάζεται από 19 ετών έως και σήμερα στον Ιδιωτικό Τομέα. Παράλληλα είναι και ερασιτέχνης στιχουργός. Όπως αναφέρει η ίδια, ο βασικός λόγος που ασχολείται με την πολιτική είναι ότι την εκφράζει η προσφορά στα κοινά και πιστεύει βαθιά ότι η έλλειψη εκπροσώπησης στα προβλήματα των νέων δεν αντιμετωπίζεται με απραξία και αποχή. 

Από το 2012 είναι αδιάληπτα υποψήφια βουλευτής με το ΠΑΣΟΚ,, ανεβάζοντας τις εκλογικές της επιδόσεις, καθώς το 2015 ήταν 7η στη σταυροδροσία και το 2019 4η. Παράλληλα, το 2015 εκλέχθηκε μέλος της κεντρικής επιτροπής.

Αγγελική Δουβή – Υποψήφια Με Τον ΣΥΡΙΖΑ

249328431 962607084291223 5312669756168225902 n Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου - Τα Βιογραφικά Τους

Η Αγγελική Δουβή γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τριπόλεως, ενώ την ίδια χρονιά, ξεκίνησε τις σπουδές της στη Νομική σχολή του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης. Γράφτηκε στον Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών το 1991, εργάστηκε ως δικηγόρος ενώ παράλληλα δίδασκε Νομικά μαθήματα σε δημόσια ΙΕΚ, στον ΟΑΕΔ και στο 1ο Λύκειο Ηλιούπολης. Το 1999 διορίστηκε ως συμβολαιογράφος Ηλιούπολης, επάγγελμα το οποίο ασκεί μέχρι και σήμερα.

Το 2014, μετά από κατατακτήριες εξετάσεις εγγράφτηκε στο Τμήμα Θεωρίας και Ιστορίας της Τέχνης της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών Αθηνών (ΑΣΚΤ), ενώ είναι μέλος της Ένωσης Καλλιτεχνών και Λογοτεχνών Ηλιούπολης. Το 2018 απέκτησε μεταπτυχιακό δίπλωμα από τη Νομική Σχολή Αθηνών στην Φιλοσοφία Δικαίου.

Το 2014 συμμετείχε για πρώτη φορά ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο ψηφοδέλτιο της δημοτικής κίνησης «Ηλίου-πόλις Ανθρώπινη Πόλη» και στις εκλογές του Μαΐου 2014 εκλέχτηκε Δημοτική Σύμβουλος.

Αλέξανδρος Μπουγάς – Υποψήφιος Με Το ΚΚΕ

alekdandros mpougas Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Αλέξανδρος Μπουγάς γεννήθηκε το 1991 στην Ηλιούπολη, όπου και ζει έως σήμερα. Αποφοίτησε από το 4ο λύκειο Ηλιούπολης, όπου για πρώτη φορά δραστηριοποιήθηκε πολιτικά, ως πρόεδρος του 15μελούς συμβουλίου το 2008. Σπούδασε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ από τα φοιτητικά του χρόνια εργάζεται στον κλάδο του τουρισμού, σε μεγάλο τουριστικό γραφείο, έως και σήμερα. Είναι κομματικά ενταγμένος στο ΚΚΕ από την εφηβική του ηλικία και ενεργός σε όλες τις τοπικές πολιτικές εκδηλώσεις του κόμματος.

Το 2023 είναι για πρώτη φορά υποψήφιος Βουλευτής με το ΚΚΕ στον νότιο τομέα της Β΄ Αθήνας, ενώ παράλληλα έχει οριστεί νέος επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης». Εάν δεν καταφέρει να εκλεγεί βουλευτής, ο κ. Μπουγάς θα είναι υποψήφιος δήμαρχος με τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στην Ηλιούπολη, ενώ στο παρελθόν έχει υπάρξει και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στην πόλη.

Νίκος Καλογερής – Υποψήφιος Με Το ΚΚΕ

kalogeris Τέσσερις Ηλιουπολίτες Υποψήφιοι Βουλευτές Στις Εκλογές Της 21ης Μάϊου - Τα Βιογραφικά Τους

Ο Νικόλαος Καλογέρης μεγάλωσε και ζει στην Ηλιούπολη. Το 1998 αποφοίτησε από τη σχολή Ραδιολογίας Ακτινολογίας του ΤΕΙ Αθήνας και το 2004 από την Ιατρική Σχολή του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστηµίου Αθηνών(ΕΚΠΑ). Είναι Επιµελητής Ενδοκρινολογίας στο Τµήµα Ενδοκρινολογίας, Μεταβολισµού, Διαβητολογικό Κέντρο του Γενικού Νοσοκοµείου Αθηνών Γ.Ν.Α «Κοργιαλεένειο Μπενάκειο Ε.Ε.Σ». Είναι επίσης µέλος του Διοικητικού Συµβουλίου του Σωµατείου Εργαζοµένων του Ερυθρού Σταυρού.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ