Facebook Pixel

Δημοτικα

Τάσος Ευσταθίου: «Τα Ψέμματα Τελείωσαν Κύριε Δήμαρχε»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Τάσος Ευσταθίου: «Τα Ψέμματα Τελείωσαν Κύριε Δήμαρχε»

Βολές κατά της δημοτικής αρχής εξαπέλυσε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε το λεκανοπέδιο.

Ο κ. Ευσταθίου βάλλει κατά του Δήμαρχου αναφέροντας: «Μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της κακοκαιρίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος “ενημέρωνε” τον κόσμο ότι ξεκίνησαν έγκαιρα οι καθαρισμοί των φρεατίων, παραπλανώντας τους πολίτες» και συμπληρώνοντας: «Οι δημότες θέλουν ασφάλεια. Θέλουν δημοτική αρχή που να είναι δίπλα τους, θέλουν μία δημοτική αρχή που να έχει οργανώσει καλά τις υπηρεσίες του δήμου και οι οποίες θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην υπηρεσία της πόλης και των κατοίκων της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ
Ξημέρωσε μια νέα μέρα βρίσκοντας την πόλη μας ακόμα μια φορά «πληγωμένη» από μια σφοδρή κακοκαιρία, μα πάνω από όλα «πληγωμένη» από μια δημοτική αρχή ανύπαρκτη και ανεπαρκή. Κύριοι, δεν αρκούν οι φωτογραφίες και τα μεγάλα λόγια. Μόλις μια μέρα πριν την έναρξη της κακοκαιρίας ο αρμόδιος αντιδήμαρχος “ενημέρωνε” τον κόσμο ότι ξεκίνησαν έγκαιρα οι καθαρισμοί των φρεατίων, παραπλανώντας τους πολίτες. Και τελικά στην πράξη αποδείχθηκε ότι δεν είχαν γίνει καθαρισμοί.

Και σας ρωτάμε λοιπόν ξανά σήμερα! Γιατί καθυστερούν ξανά και ξανά τα αντιπλημμυρικά έργα στην Αναστάσεως; Γιατί;
Τι έχετε κάνει εσείς για να προχωρήσει το αναγκαίο αυτό έργο;

Μια μέρα πριν, η σημερινή δημοτική αρχή εξυμνούσε τα έργα στα σχολεία στο τελευταίο Δημοτικο συμβούλιο. Σας προκαλούμε να πάμε τώρα κιόλας να δούμε τι συμβαίνει μέσα στα σχολεία. Πλημμυρισμένες αίθουσες διδασκαλίας, προαύλια γεμάτα νερό και η λίστα δεν τελειώνει εδώ.

Οι δημότες θέλουν ασφάλεια. Θέλουν δημοτική αρχή που να είναι δίπλα τους, θέλουν μία δημοτική αρχή που να έχει οργανώσει καλά τις υπηρεσίες του δήμου και οι οποίες θα βρίσκονται ανά πάσα στιγμή στην υπηρεσία της πόλης και των κατοίκων της.Εμείς σαν παράταξη επιλέξαμε την σοβαρή στάση στα θέματα της πόλης και ουδέποτε ακολουθήσαμε τον λαϊκισμό αλλά η ανοχή μας στην ανεπάρκειά σας έχει και τα όρια της!!

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ