Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημήτρης Ταμβάκος: «Άφαντη Από Την Hλιούπολη Η Δημοτική Αστυνομία»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ταμβάκος: «Άφαντη Από Την Hλιούπολη Η Δημοτική Αστυνομία»

Πυρά προς τον αρμόδιο αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας κ. Παναγιώτη Κόκλα εξαπέλυσε ο δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης κ. Δημήτρης Ταμβάκος.

Ο κ. Ταμβάκος, στη χθεσινή του τοποθέτηση στο δημοτικό συμβούλιο έκανε λόγο για «άφαντη» δημοτική αστυνομία στην πόλη, ασκώντας σκληρή κριτική για τις πολιτικές προτεραιότητες και τις εντολές που δίνει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος στους δημοτικούς αστυνομικούς της πόλης.

«Πέρασα πριν από αρκετές μέρες από την πλατεία Φλέμινγκ όπου υπήρχε απίστευτος συνωστισμός και όμως η δημοτική αστυνομία δεν ήταν εκεί για συστάσεις», ανέφερε ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά». Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και η παρέμβαση της κ. Τσατσούλη από τη λαϊκή συσπείρωση, η οποία μίλησε σε αυστηρό ύφος κατά του αντιδήμαρχου, ενώ ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» Τάσος Ευσταθίου επεσήμανε πως η κριτική δεν κατευθύνεται προς τους υπαλλήλους αλλά προς τις πολιτικές εντολές που λαμβάνουν από τον πολιτικό τους προϊστάμενο.

Στον αντίποδα ο κ. Κόκλας, απαντώντας στον δημοτικό σύμβουλο της αντιπολίτευσης τόνισε το σημαντικό έργο της δημοτικής αστυνομίας στην πόλη, ενώ ανέφερε πως «δεν μπορεί η δημοτική αστυνομία να είναι πανταχού παρούσα», ενώ τόνισε προς τον κ. Ταμβάκο πως έπρεπε να καλέσει την αστυνομία για την επιβολή της τάξης στην πλατεία Φλέμιγκ.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Δημήτρης Ταμβάκος: «Άφαντη Από Την Hλιούπολη Η Δημοτική Αστυνομία»
  1. Ο/Η Κόκλας Παναγιώτης λέει:

    Απλά να ενημερώσω τον κύριο Ταμβακο όπως του ανέφερε και ο κύριος Δήμαρχος ότι η Δημοτική Αστυνομία δεν εργάζεται Σαββατοκύριακο. Επίσης το συμβάν που αναφέρει είναι Σάββατο. Μπορείτε να το δείτε στο βίντεο του Δημοτικού Συμβουλίου στο σημείο 1:02:00.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ