Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Η Φαρμακερή Ατάκα Για Το «Σύστημα Βαλασόπουλου» Σε Καφέ Δημοτικών Παραγόντων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Η Φαρμακερή Ατάκα Για Το «Σύστημα Βαλασόπουλου» Σε Καφέ Δημοτικών Παραγόντων

Oι πρωϊνοί καφέδες δημοτικών παραγόντων σε γνωστό καφέ της κεντρικής πλατείας στην Ηλιούπολη είναι μια καθιερωμένη συνήθεια, η οποία σε αρκετές περιπτώσεις βγάζει αρκετές «παραπολιτικές» ειδήσεις.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα, κατά τη διάρκεια του καθιερωμένου καφέ, εκτυλίχθηκε ένας χαρακτηριστικός διάλογος με πρώην ένθερμο υποστηρικτή του νυν δημάρχου με εντεταλμένο σύμβουλο της διοίκησης, με τον πρώτο να ψέγει τη διοίκηση για μια σειρά επιλογών της, αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Θέλατε να νικήσετε το σύστημα Βαλασόπουλου, αλλά σας νίκησε αυτό, ενώ λέγατε για “νέο” και “αλλαγή”.Έντεκα χρόνια διοικούν οι ίδιοι και οι ίδιοι». 

Όπως ήταν φυσικό, η ατάκα προκάλεσε δυσαρέσκεια στους «φιλοδιοικητικούς» αλλά και αρκετά χαμόγελα στους θαμώνες που έγιναν κοινωνοί της στιχομυθίας. Ο πρώην δήμαρχος, παρά την συνειδητή αποχή του από τα πολιτικά δρώμενα της πόλης, είναι ακόμα στο επίκεντρο των συζητήσεων.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ