Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ανακοίνωση Του Δήμου Ηλιούπολης Για Το Κρούσμα Κορωνοϊού Σε Σχολείο

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ανακοίνωση Του Δήμου Ηλιούπολης Για Το Κρούσμα Κορωνοϊού Σε Σχολείο

Επίσημα ανακοίνωση εξέδωσε ο Δήμος Ηλιούπολης για το κρούσμα σε σχολείο της πόλης μας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση πρόκειται για το 5ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης και συγκεκριμένα για μαθητή της 5ης δημοτικού. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση «αμέσως ακολουθήθηκαν, σε συνεργασία του Δήμου Ηλιούπολης, της Διεύθυνσης του Σχολείου και Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας, οι προβλεπόμενες διαδικασίες του σχετικού πρωτοκόλλου του ΕΟΔΥ.»

Ηδη έχουν ενημερωθεί οι οικογένειες των παιδιών που φοιτούν στην 5η τάξη και θα παραμείνουν σε καραντίνα λίγων ημερών, μαζί με τους εκπαιδευτικούς.
Παράλληλα, πραγματοποιήθηκε  η διαδικασία αναγνώρισης και καταγραφής των στενών επαφών του παιδιού, στον σχολικό, οικογενειακό και κοινωνικό περίγυρο καθώς και στις εξωσχολικές του δραστηριότητες, αθλητικές, κλπ, ενώ θα πραγματοποιηθούν εκτεταμένες απολυμάνσεις σε όλους τους χώρους του 5ο Δημοτικού Σχολείου καθώς και στον χώρο αθλητικής δραστηριότητάς του παιδιού στο μπαλόνι του ΠΑΟΔΗΛ.
Σε διαρκή συνεργασία με τους συνυπεύθυνους φορείς, ο Δήμος Ηλιούπολης θα πάρει κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία και την ασφάλεια όλων και θα ενημερώνει έγκαιρα και έγκυρα την πόλη.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ