Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνωστισμός Στην Παιδική Χαρα Στο Χαλικάκι Ηλιούπολης – Απούσα Η Δημοτική Αστυνομία

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνωστισμός Στην Παιδική Χαρα Στο Χαλικάκι Ηλιούπολης – Απούσα Η Δημοτική Αστυνομία

Απούσα φαίνεται πως είναι η δημοτική αστυνομία του Δήμου Ηλιούπολης από το πάρκο «Χαλικάκι» στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Πρόκειται για ένα σημείο που συγκεντρώνει αρκετούς περιπατητές καθημερινά, προκειμένου να αθληθούν και να ξεφύγουν από τον εγκλεισμό. Ωστόσο, όπως μαρτυρά η φωτογραφία, η παιδική χαρά λειτουργεί κανονικά, παρά τις κυβερνητικές απαγορεύσεις, με πολλά παιδιά να χρησιμοποιούν τα υπαίθρια παιχνίδια.

Η πόρτα της παιδικής χαράς δεν είναι σφραγισμένη, ενώ δεν υπάρχει καμία απαγορευτική κορδέλας εισόδου με αποτέλεσμα πολλά παιδιά να χρησιμοποιούν τις κούνιες και τα υπόλοιπα παιχνίδια αυξάνοντας τον κίνδυνο διασποράς του κορωνοϊού .

Υπενθυμίζεται πως υπεύθυνος για την τήρηση των μέτρων ασφαλείας τις παιδικές χαρές είναι ο Δήμος Ηλιούπολης, ενώ η δημοτική αστυνομία είναι επιφορτισμένη με την τήρηση της νομιμότητας και την αυστηρή εφαρμογή μέτρων προσωρινού κλεισίματος.

Εικόνες Εγκατάλειψης

Εκτός από το συνωστισμό φαίνεται πως το πάρκο το οποίο προσελκύει καθημερινά δεκάδες Ηλιουπολίτες είναι αφημένο στην τύχη του. Η περιοχή έχει να κουρευτεί από το τμήμα πρασίνου εδώ και πάρα πολλούς μήνες ενώ δεν είναι λίγα τα σημεία όπου τα σκουπιδάκια ξεχειλίζουν από τους κάδους, μαρτυρώντας την πλήρη εγκατάλειψη από την πλευρά του Δήμου.

Συνωστισμός Στην Παιδική Χαρα Στο Χαλικάκι Ηλιούπολης - Απούσα Η Δημοτική Αστυνομία Συνωστισμός Στην Παιδική Χαρα Στο Χαλικάκι Ηλιούπολης - Απούσα Η Δημοτική Αστυνομία

Πρόκειται για ένα πραγματικό στολίδι της πόλης, το οποίο έχει παραμεληθεί από τη δημοτική αρχή παρά το γεγονός οτι συγκεντρώνει το ενδιαφέρον αρκετών περιοίκων.

Συνωστισμός Στην Παιδική Χαρα Στο Χαλικάκι Ηλιούπολης - Απούσα Η Δημοτική Αστυνομία

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ