Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνεχίζεται Η Προεκλογική Περιοδεία Της Λαϊκής Συσπείρωσης Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνεχίζεται Η Προεκλογική Περιοδεία Της Λαϊκής Συσπείρωσης Στην Ηλιούπολη

Δεν εφησυχάζουν τα τοπικά στελέχη της λαϊκής συσπείρωσης, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, «οργώνοντας» όλες τις δημοτικές δομές και συνομιλώντας διαρκώς με υπαλλήλους και πολίτες.

Πριν λίγες ημέρες, ο υποψήφιος Δήμαρχος με το ΚΚΕ, Αλέξανδρος Μπουγάς επισκέφθηκε το πυροφυλάκιο της ΕΟΔΠΗ, στις παρυφές του Υμηττού, συνομιλώντας με τους εθελοντές και καταγράφοντας τα προβλήματα και τις ανάγκες τους. Όπως αναφέρει το δελτίο τύπου που εκδοθηκε «Η Λαϊκή Συσπείρωση δήλωσε τη στήριξή της στο εθελοντικό έργο της ομάδας με τα μέλη της να αφιερώνουν χρόνο και κόπο για την προστασία του βουνού μας.Με αυτές τις εξελίξεις το σύνθημα «Μόνο ο λαός μπορεί να σώσει το λαό»! μεγαλώνει και γίνεται ακόμα πιο δυνατό».

Συνέχεια υπήρξε και από άλλα στελέχη της λαϊκής συσπείρωσης, με την αντιπροσωπεία με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Γιάννη Χιωτέλη να επισκέπτονται υπηρεσίες που στεγάζονται στο Δημαρχείο. Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης κάλεσαν τους εργαζόμενους, να κάνουν κριτήριο ψήφου την πείρα που έχουν στις επόμενες δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, στηρίζοντας το ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης στον δήμο Ηλιούπολης και στην Περιφέρεια Αττικής.

periodia kke ilioupoli Συνεχίζεται Η Προεκλογική Περιοδεία Της Λαϊκής Συσπείρωσης Στην Ηλιούπολη

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ