Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Δημήτρης Ευαγγέλου: Καταγγελίες Για Συκοφαντικά Δημοσιεύματα Από Aνώνυμο Toπικό Site Στην Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Δημήτρης Ευαγγέλου: Καταγγελίες Για Συκοφαντικά Δημοσιεύματα Από Aνώνυμο Toπικό Site Στην Ηλιούπολη

Δάκτυλο της διοίκησης Χατζηδάκη βλέπει η παράταξη του Δημήτρη Ευαγγέλου πίσω από δημοσίευμα ενός νέου τοπικού site το οποίο συγχέει, ανερμάτιστα, πρόσφατη ανακοίνωση της νεοσυσταθείσας παράταξης με τις τακτικές της Χρυσής Αυγής.

Όπως καταγγέλλει σε ανακοίνωση του ο υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης «Ένα νέο «τοπικό site» που πρόσκειται στον απερχόμενο Δήμαρχο επιχείρησε να συνδέσει το θέμα που ανέδειξε η παράταξη μας Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη για το χάος που επικρατεί στο γκαράζ του δήμου και προβλήθηκε σε κεντρικά ΜΜΕ, με… τις αναφορές στελεχών της Χρυσής Αυγής».

Το εν λόγω site, παρουσιάζει την παρέμβαση ενός χρυσαυγίτη περιφερειακού συμβούλου για το ζήτημα του Υμηττου, προσπαθώντας να συνδέσει, με την πρόσφατη ανακοίνωση της παράταξης του κ. Ευαγγέλου που αναδείκνυε το πρόβλημα που επικρατεί στο γκαράζ του Δήμου. Η συγκεκριμένη προσπάθεια εξόργισε τον υποψήφιο Δήμαρχο, ο οποίος στην ανακοίνωσή του κάνει λόγο για «γκεμπελίστικες μεθόδους», ενώ δηλώνει πως γνωρίζει την ταυτότητα του ανώνυμου αρθρογράφου.

«Δεν Μας Φοβίζουν Γκεμπελίστικες Μέθοδοι»

«Η απόπειρα και μόνο συσχέτισης μίας παράταξης όπως η δική μας, καθαρά αυτοδιοικητικής, υπερκομματικής, με καταξιωμένους συμπολίτες μας, δείχνει τον πανικό της απερχόμενης διοίκησης. Οι πολίτες της Ηλιούπολης απαιτούν απαντήσεις για την απαράδεκτη κατάσταση στο αμαξοστάσιο και δράσεις για να εκλείψουν οι κίνδυνοι που εγκυμονούν. Οτιδήποτε άλλο είναι φτηνός γκεμπελισμός που εκθέτει συνολικά την απερχόμενη διοίκηση του Δήμου και τα φερέφωνα της. Όσο για τον ανώνυμο συντάκτη γνωρίζουμε και το όνομα του και την πρόσφατη σχέση του με τη δημοτική αρχή. Δεν μας προξενεί καμία εντύπωση η τακτική που ακολουθεί», καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ