Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνεργοί: Απαιτούμε Πλήρη Αποσαφήνιση Των Κατηγοριών Χατδηδάκη Στο Σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε διαφάνεια στις κατηγορίες Χατζηδάκη περί έκνομων ενεργειών στελεχών της δημοτικής αρχής, εξέδωσαν οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”. 

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Newsroom

Συνεργοί: Απαιτούμε Πλήρη Αποσαφήνιση Των Κατηγοριών Χατδηδάκη Στο Σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο

Ανακοίνωση με την οποία ζητάνε διαφάνεια στις κατηγορίες Χατζηδάκη περί έκνομων ενεργειών στελεχών της δημοτικής αρχής, εξέδωσαν οι “Συνεργοί Με Την Ηλιούπολη”.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

Σήμερα, Πέμπτη 25 Οκτωβρίου, θα πραγματοποιηθεί η επόμενη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Μια κρίσιμη συνεδρίαση η οποία ακολουθεί τις παραιτήσεις αντιδημάρχων και δημοτικών συμβούλων, μέλη της διοικούσας παράταξης, τις σοβαρές δηλώσεις του αντιδημάρχου κ. Χατζηδάκη περί έκνομων συμπεριφορών μελών της παράταξής του, την απαίτηση μέρους των υπολοίπων παρατάξεων για πλήρη διαφάνεια στα τεκταινόμενα του δήμου και την υπόσχεση του Δήμαρχου της πόλης, Βασίλη Βαλασόπουλου, ότι θα απαντήσει στο προσεχές δημοτικό συμβούλιο για όλα.

Οι Συνεργοί με την Ηλιούπολη δεν έχουν βήμα στο δημοτικό συμβούλιο, ώστε να εκφέρουν τις όποιες απόψεις περί του θέματος, έχουν όμως ανοιχτό και συνεχή διάλογο με την κοινωνία της Ηλιούπολης.

Από την πρώτη στιγμή που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας οι δηλώσεις του κ. Χατζηδάκη, απαιτούμε την πλήρη αποσαφήνιση των, έως και σήμερα, αοριστιών περί έκνομων συμπεριφορών.

Σε αντίθετη περίπτωση θεωρούμε ότι ο πρώην αντιδήμαρχος κ. Χατζηδάκης, έριξε απλά μια φωτοβολίδα στα πολιτικά πράγματα του δήμου, με μοναδικό κίνητρο το προσωπικό όφελος – μέσα από την προβολή που του έδωσε η δήλωσή του.

Μια τέτοια κίνηση δεν αρμόζει σε έναν πολιτικό παράγοντα της Ηλιούπολης, ο οποίος θεωρεί ότι μπορεί να έχει πολιτικό μέλλον.

Ο δήμαρχος της πόλης πιστεύουμε ότι θα πράξει όπως αρμόζει στο κύρος της θέσης του και θα απαιτήσει ξεκάθαρες εξηγήσεις από τον κ. Χατζηδάκη. Φέρει, άλλωστε, και ο ίδιος στην παρούσα φάση ευθύνη, καθότι επικεφαλής της παράταξής του και της διοίκησης του δήμου.

Το ίδιο ισχύει και για τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις της πόλης, κάποιες εκ των οποίων έχουν ήδη δείξει θετικά δείγματα. Ευελπιστούμε σε ανάλογες κινήσεις και από τις υπόλοιπες παρατάξεις.


Διαβάστε Επίσης: Πλήρες ρεπορτάζ για όσα συνέβησαν χθες στο κρίσιμο δημοτικό συμβούλιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ