Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Συνέπεια Λόγων Και Πράξεων

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνέπεια Λόγων Και Πράξεων

Στην ελληνική πολιτική σκηνή η συνέπεια λόγων και έργων είναι δυσεύρετη. Και όπως είναι φυσικό, οι κακοδαιμονίες της κεντρικής πολιτικής σκηνής, περνούν και στην αυτοδιοίκηση.

Ωστόσο υπάρχουν και εξαιρέσεις.

Μία από αυτές είναι η περίπτωση του Τάσου Ευσταθίου, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά”. Πριν λίγους μήνες, όταν ένας δημοτικός του σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε ώστε να αναλάβει αντιδημαρχιακή θέση, ο κ. Ευσταθίου είχε καταγγείλει σε ανακοίνωση του πως ο εν λόγω δημοτικός σύμβουλος ανεξαρτητοποιήθηκε καθώς θα έχανε τη θέση του γραμματέα του δημοτικού συμβουλίου ως μέλος της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά», μιας και ενδοπαραταξιακά είχε συμφωνηθεί εξ αρχής η εναλλαγή προσώπων σε θέσεις ευθύνης κάθε χρόνο.

Τα λεγόμενα του κ. Ευσταθίου είχαν αμφισβητηθεί έντονα από τον σημερινό αντιδήμαρχο δημοτικής αστυνομίας και πρωην δημοτικό σύμβουλο της παράταξης του.

Ωστόσο, η συγκυρία δικαίωσε τον Ευσταθίου, μιας και με το τέλος του πρώτου έτους της θητείας, άλλαξε όλους τους εκπροσώπους της παράταξης του στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, δίνοντας ευκαιρία και σε άλλα στελέχη της παράταξης του να αναλάβουν θέση ευθύνης. Το ίδιο θα συνέβαινε και στις επιτροπές του δήμου (οικονομικών και ποιότητας ζωής), ωστόσο η αντικατάσταση μελών αναβλήθηκε προς το παρόν, καθώς λόγω κορωνοϊού δεν μπορούν να γίνουν οι αναγκαίες ψηφοφορίες αντικατάστασης. Η προσωρινή μη-αντικατάσταση των μελών της παράταξης Ευσταθίου από τις επιτροπές ήταν ένα αίτημα του προέδρου του συμβουλίου κ. Γεωργάκη, προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα στη διαδικασία λήψης αποφάσεων, κάτι που -φυσικά- ο κ. Ευσταθίου αποδέχθηκε, ζητώντας ωστόσο να βρεθεί φόρμουλα επίλυσης, το συντομότερο δυνατό.

Όπως αποδεικνύεται λοιπόν ο Τάσος Ευσταθίου κράτησε τον λόγο του και δικαιώθηκε στα όσα είπε, παρά τις αμφισβητήσεις που δέχθηκε.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Συνέπεια Λόγων Και Πράξεων
  1. Ο/Η Γιώργος Μπαλτάς λέει:

    Ο κ. Ευσταθίου, “….άλλαξε όλους τους εκπροσώπους της παράταξης του στα νομικά πρόσωπα του Δήμου, δίνοντας ευκαιρία και σε άλλα στελέχη της παράταξης του να αναλάβουν θέση ευθύνης”.
    Ενδιαφέρουσα η λειτουργία της παράταξης του κ. Ευσταθίου. Πόσο χρόνο χρειάζεται ένα Διοικητικό Συμβούλιο να “συντονιστεί” , να “ομογενοποιηθεί” για να παράξει έργο;
    Αν αυτή τη τακτική την ακολουθήσουν όλες οι παρατάξεις η λειτουργικότητα των Διοικητικών Συμβουλίων διευκολύνεται;
    Η προβαλλόμενη “ευκαιρία” στα στελέχη της παράταξής του είναι “αμέτοχη” της ποιότητας της διεκπεραίωσης του έργου των Διοικητικών Συμβουλίων;
    Σκοπός των Διοικητικών Συμβουλίων είναι να παρέχουν “ευκαιρίες” “εκπαίδευσης” στα στελέχη των παρατάξεων ή να αξιοποιούν “δεδομένη” γνώση και ικανότητα των μελών του για την αρτιότερη εκπλήρωση των υποχρεώσεών τους!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ