Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν Οι Δράστες Που Έκλεβαν Εξαρτήματα Αυτοκινήτων

Η Ελληνική Αστυνομία εξιχνίασε τουλάχιστον 22 περιπτώσεις κλοπών στα Νότια Προάστια.

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν Οι Δράστες Που Έκλεβαν Εξαρτήματα Αυτοκινήτων

Στα χέρια των αρχών έπεσαν 2 δράστες που κατηγορούνται για 22 περιπτώσεις κλοπών εξαρτημάτων ΙΧ σε 4 περιοχές, μεταξύ των οποίων και η Ηλιούπολη.

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Τρίτης στις (5/4) αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ εντόπισαν και συνέλλαβαν τους δύο δράστες, ενώ μετά από ενδελεχείς έρευνες σε δύο σπίτια, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δεκάδες εξαρτήματα οχημάτων μαζί με διαρρηκτικά εργαλεία διαφόρων ειδών.

Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε απασχολήσει αρκετούς Ηλιούπολιτες, καθώς υπήρχαν πολλές καταγγελίες στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης το τελευταίο διάστημα. Η σπείρα σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στο φως της δημοσιότητας η αστυνομία, είχε στόχο τα αυτοκίνητα τύπου «Smart». Μάλιστα τα μέλη της συμμορίας δρούσαν συνήθως βραδινές ή πρώτες πρωινές ώρες ώστε να μην γίνουν αντιληφθεί από κάποιον περίοικο.

Σύμφωνα με την αστυνομία οι δράστες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, προκειμένου να απολογηθούν, ενώ η έρευνα για τον εντοπισμό και άλλων παρόμοιων κλοπών που είχαν διαπράξει συνεχίζεται. Σε βάρος των 2 δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για μέλη εγκληματικής οργάνωσης, κλοπές κατά συναυτουργία και κατ΄ εξακολούθηση.

BeFunky collage 16 Ηλιούπολη: Συνελήφθησαν Οι Δράστες Που Έκλεβαν Εξαρτήματα Αυτοκινήτων

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ