Facebook Pixel

Αθλητικα

Φινάλε Με Νίκη Για Την Πρωταθλήτρια Ηλιούπολη, 1-0 Τον Παναρκαδικό

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φινάλε Με Νίκη Για Την Πρωταθλήτρια Ηλιούπολη, 1-0 Τον Παναρκαδικό

Νικηφόρα ήταν η αυλαία του πρωταθλήματος του 5ου ομίλου της Γ’ Εθνικής για την πρωταθλήτρια Ηλιούπολη, η οποία επικράτησε με 1-0 επί του Παναρκαδικού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Γ.Σ Ηλιούπολης είχε την υπεροχή και τη συντριπτική κατοχή. Το 1-0, που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα διαμόρφωσε ο Σταύρου με πλασέ μέσα από την περιοχή, μετά από χτύπημα κόρνερ.

Με αυτό τον τρόπο η Ηλιούπολη αποχαιρέτησε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος με τον καλύτερο τρόπο, ενώ πλέον έχει το βλέμμα στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΑ απέναντι στη ΔΙΑΝΑ, καθώς και στα μπαράζ ανόδου στη Superleague 2.

Ντεμπούτο Για Δύο «Μικρούς»

Η Ηλιούπολη παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές στην αρχική της ενδεκάδα, με τον προπονητή Βαγγέλη Χαντέ να δίνει ευκαιρίες σε νέους, ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Χαρακτηριστικό είναι πως δύο παίκτες κάτω των 18 ετών που προέρχονται από τις ακαδημίες της ομάδας, ο Κωνσταντίνος Στεφανής και ο Βασίλης Μουγιακάκος, πραγματοποίησαν την παρθενική τους εμφάνιση και αποθεώθηκαν από τους φιλάθλους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ