Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνέδριο Με Άρωμα Δημοτικών Εκλογών Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνέδριο Με Άρωμα Δημοτικών Εκλογών Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Το 1ο της τακτικό συνέδριο διοργανώνει η δημοτική παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη», ενόψει των δημοτικών εκλογών του 2023.

Στο συνέδριο που θα διεξαχθεί την Κυριακή 22/1 θα παρουσιαστούν οι βασικές προτάσεις της παράταξης για την πόλη και το αναπτυξιακό σχέδιο που έχουν καταρτίσει στελέχη της παράταξης, ενώ θα ανακοινωθούν και οι πρώτοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι. Ο πρόεδρος της παράταξης Στάθης Ψυρρόπουλος προσκαλεί τους Ηλιουπολίτες να συμμετάσχουν στο συνέδριο που θα λάβει χώρα στο θέατρο του δημαρχιακού Μεγάρου Ηλιούπολης στις 11 το πρωί.

«Σας περιμένουμε να μοιραστούμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ το ΟΡΑΜΑ για την ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ του ΜΕΛΛΟΝΤΟΣ και να γνωρίσετε από κοντά τη δυναμική μας ομάδα», είναι το μήνυμα της παράταξης ενόψει του συνεδρίου.

Πριν από περίπου 1 χρονο, στις 28/11/2021, η παράταξη είχε πραγματοποιήσει ακόμα ένα συνέδριο στο δημοτικό αναψυκτήριο, στο οποίο παρευρέθηκαν περίπου 120 άτομα και στο οποίο είχε παρουσιαστεί ο νέος επικεφαλής της παράταξης και το νέο λογότυπο του συνδυασμού.

323891736 582730373704322 1730025249137048198 n Συνέδριο Με Άρωμα Δημοτικών Εκλογών Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ