Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Αθανασίου: Συζήτησαν Για Τα Προβλήματα Της Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Θεοδωρικάκου – Αθανασίου: Συζήτησαν Για Τα Προβλήματα Της Ηλιούπολης

Συνάντηση με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο είχε σήμερα ο νεαρός δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης Θανάσης Αθανασίου.

Ο αιρετός με την παράταξη “Η Πόλη Που Θέλω” είχε μία εκτενή συζήτηση με τον υπουργό για τα ζητήματα που αντιμερωπίζει η πόλη, με τον κ. Θεοδωρικάκο να δηλώνει απόλυτα ενήμερος για τα προβλήματα της πόλης αλλά και αρωγός σε όποια βοήθεια μπορεί να δώσει στο πλαίσιο των καθηκόντων του.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του ο κ. Αθανασίου «Ο υπουργός ήταν απόλυτα ενημερωμένος για την Ηλιούπολη και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει και με διαβεβαίωσε πως θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να βοηθήσει την πόλη μας»

Σύμφωνα με τις πληροφορίες στην ατζέντα των συζητήσεων ήταν και οι εκλογές για την ανάδειξη νέου προέδρου της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ στην Ηλιούπολη, θέση για την οποία ο νεαρός Αθανασίου θεωρείται επικρατέστερος υποψήφιος.

O νεαρός δημοτικός σύμβουλος είχε πραγματοποιήσει σειρά θεσμικών επαφών πριν το ξέσπασμα της πανδημίας, οι οποίες θα συνεχιστούν.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ