Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Συνάντηση Που Φέρνει Εξελίξεις Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Που Φέρνει Εξελίξεις Για Την Παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη»

Διευρυμενη σύσκεψη μεταξύ του προεδρου της παραταξης, δημοτικων συμβούλων και στελεχών της παραταξης, πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (5/10/2020) για την παράταξη «Πρώτα Η Ηλιούπολη».

Μετά και την τελευταία αποχώρηση από την παράταξη, ο Βασίλης Βαλασόπουλος συναντήθηκε με τα στελέχη της παράταξης του, θέλοντας να βάλει τέλος στην εσωστρέφεια. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης τοποθετήθηκαν τόσο οι δημοτικοί σύμβουλοι όσο και οι υπόλοιποι υποψήφιοι, με τις τοποθετήσεις όλων να συμφωνούν στην εκλογή νέου αρχηγού του συνδυασμού.

Όπως όλα δείχνουν, οι εξελίξεις δρομολογούνται για τις αρχές του 2021, οπότε και θα εκλεγεί νέος πρόεδρος και υποψήφιος Δήμαρχος από τη βάση της παράταξης, η οποία μάλιστα ετοιμάζει ολική «επαναφορά».

Τον Πρώτο Λόγο Η Νέα Γενιά Των 35άρηδων

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι τέσσερις 35άρηδες της παραταξης έχουν κάνει «βήμα μπροστά» για την ανάληψη της ηγεσίας. Οι Αναστάσης Ζαννιάς, Στάθης Ψυρροπουλος, Μαρίνος Μπασουρης και Άγγελος Δημητρόπουλος πρόκειται σύντομα να ανοίξουν τα χαρτιά τους, διεκδικώντας επίσημα τη δημαρχία το 2023.

Προκειται για πρόσωπα που έχουν ερείσματα τόσο εντός της παράταξης όσο και στην πόλη, ευρύτερα. Κοινός τόπος και για τους 4 άνδρες είναι η ανασυγκρότηση της δημοκρατικής παράταξης της πόλης και η προσέλκυση νέων ανθρώπων στον συνδυασμό, επιδιώκοντας πλήρη ανανέωση σε όλα τα επίπεδα.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ