Facebook Pixel

Δημοτικα

Συνάντηση Με Τον Πρόεδρο Του Πράσινου Ταμείου Για Τον Νεοκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Συνάντηση Με Τον Πρόεδρο Του Πράσινου Ταμείου Για Τον Νεοκλεγέντα Δήμαρχο Ηλιούπολης Στάθη Ψυρρόπουλο

Θεσμική συνάντηση με τον επικεφαλής του πράσινου ταμείου είχε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Ηλιούπολης Στάθης Ψυρρόπουλος.

Ο εκλεγμένος Δήμαρχος, στο πλαίσιο των συναντήσεων που έχει πρωτού αναλάβει τα ηνία του Δήμου, συζήτησε με τον πρόεδρο του πράσινου ταμείου κ. Ανδρουλάκη για τα έργα που έχει χρηματοδοτήσει το ταμείο στην πόλη μας καθώς και για την ενίσχυση της συνεργασίας των δύο μερών για την άντληση χρηματοδοτικών πόρων.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ψυρρόπουλος: «Πρώτος στόχος ήταν να αποκτήσουμε ολοκληρωμένη εικόνα για την πορεία των έργων, τις καθυστερήσεις των μελετών, τα νέα έργα ένταξης για προγράμματα που λήγουν οι προθεσμίες και θα πρέπει να τα αξιοποιήσουμε για το καλό της πόλης μας. Στη συνέχεια συζητήσαμε εκτενώς για την ένταξη μας στο πρόγραμμα που αφορά στη μείωση του ανθρακικού αποτυπώματος στην Ηλιούπολη, τη μέγιστη απορρόφηση κονδυλίων που προωθούν την αειφορία, τις αναπλάσεις με παράλληλο πολεοδομικό σχεδιασμό, τα σχέδια Αστικής Προσβασιμότητας και τη δυνατότητα ηλεκτρικής φόρτισης αυτοκινήτων».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ