Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Σύλληψη 42χρονου Με Κατηγορίες Για Βιασμούς & Εμπόριο Ναρκωτικών

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Σύλληψη 42χρονου Με Κατηγορίες Για Βιασμούς & Εμπόριο Ναρκωτικών

Στα χέρια των ανδρών του τμήματος ασφαλείας Ηλιούπολης έπεσε το απόγευμα της Παρασκευής 42χρονος, οποίος κατηγορείται για σωρεία παραβάσεων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο φερόμενος ως δράστης κατηγορείται για μια σειρά εγκλημάτων όπως το εμπόριο ναρκωτικών ουσιών καθώς επίσης για 2 βιασμούς σε κοπέλες τις οποίες -σύμφωνα με τις καταγγελίες- ξυλοκοπούσε και παρακρατούσε σε δικό του χώρο.

Οι άνδρες της ασφάλειας είχαν βάλει στο στόχαστρο εδώ και καιρό τον 42χρονο, με την επιχείρηση της Παρασκευής να είναι αστραπιαία και πολύ καλά οργανωμένη. Μαζί με τον φερόμενο ως δράστη συνελήφθη -σύμφωνα με πηγές- και μια γυναίκα η οποία κατηγορείται επίσης για διακίνηση ναρκωτικών. Tέλος ο συλληφθείς φημολογείται πως είναι τοπικός επιχειρηματίας, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να είναι επιβεβαιωμένη.

Πρόκειται για ακόμα μια μεγάλη επιτυχία του τμήματος Ασφαλείας Ηλιούπολης και των στελεχών του. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν το πρωί της Τρίτης στον ανακριτή.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ