Facebook Pixel

Αθλητικα

Superleague 2: Σε Στάση Αναμονής Η Ηλιούπολη, Περιμένει CAS Και Αδειοδοτήσεις

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Superleague 2: Σε Στάση Αναμονής Η Ηλιούπολη, Περιμένει CAS Και Αδειοδοτήσεις

Στάση αναμονής τηρούν οι διοικούντες στο ποδοσφαιρικό τμήμα του Γ.Σ Ηλιούπολης προκειμένου να τελεσιδικήσει η απόφαση του CAS μεταξύ Κοζάνης και Μακεδονικού, η οποία ενδεχομένως να έχει θετικές εξελίξεις για την ομάδα της πόλης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, η απόφαση του CAS αναμένεται από μέρα σε μέρα και εάν η Κοζάνη δικαιωθεί έναντι του Μακεδονικού, τότε η ΕΠΟ θα βρίσκεται προ δυσάρεστων εκπλήξεων. Και αυτό, διότι σε περίπτωση δικαίωσης της Κοζάνης, η συμμετοχή του Μακεδονικού στα μπαράζ ανόδου θα είναι άκυρη, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τις ομάδες που συμμετείχαν σε αυτό. Στον αθλητικό κόσμο φημολογείται πως σε περίπτωση δικαίωσης της Κοζάνης, τότε η ΕΠΟ θα «ανεβάσει» στη SL2 και τις 7 πρωταθλήτριες που συμμετείχαν στα μπαράζ, χωρίς ωστόσο η πληροφορία να επιβεβαιώνεται σε θεσμικό επίπεδο.

Ωστόσο, η Ηλιούπολη έχει «διπλή ευκαιρία» να βρεθεί στη δεύτερη εθνική κατηγορία της χώρας, καθώς η 5η θέση που κατέκτησε στα μπαράζ την καθιστά πρώτη επιλαχούσα σε περίπτωση που κάποια από τις ομάδες της SL2 δηλώσει αδυναμία συμμετοχής. Η φημολογία δίνει και παίρνει, με την πλειονότητα των ομάδων της SL2 να έχουν λάβει τις απαραίτητες αδειοδοτήσεις, ωστόσο υπάρχουν και εκείνες των οποίων το διοικητικό και οικονομικό μέλλον προδιαγράφεται ζοφερό, με χαρακτηριστικότερο εκείνο της Λάρισας, η τύχη της οποίας θα αποφασιστεί στις 28/6.

Με αυτά τα δεδομένα, η Ηλιούπολη έχει αυξημένες πιθανότητες να αγωνιστεί στη SL2 τη νέα σεζόν, με τους τοπικούς ποδοσφαιρικούς παράγοντες, ωστόσο, να κρατάνε «μικρό καλάθι» και είναι προσγειωμένοι περιμένοντας τις επίσημες ανακοινώσεις.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ