Facebook Pixel

Αθλητικα

Φινάλε Με «Πεντάρα» Για Την Ηλιούπολη

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Φινάλε Με «Πεντάρα» Για Την Ηλιούπολη

Εντυπωσιακή νίκη με ευρύ σκορ πέτυχε η Ηλιούπολη στο τελευταίο παιχνίδι της σεζόν επί του Ηρακλή Λάρισας.

Οι παίκτες του Νίκου Παντέλη είχαν την πρωτοβουλία σε όλο το παιχνίδι, ανοίγοντας νωρίς το σκορ με τον Μπουσάι στο 3′. Στο 13′ ο Ζέλο έγραψε το 2-0 με εύστοχο χτύπημα πέναλτι, ενώ ο Buxton έκανε το 3-0 στο 30, «καθαρίζοντας» από νωρίς το παιχνίδι. Οι φιλοξενούμενοι, ωστόσο, κατάφεραν να μειώσουν σε 3-2 στο 45′ με τον Γκικα και στο 58′ με τον Παπαδόπουλο, με την Ηλιούπολη να απαντά άμεσα. Ο Γεμιστός σημείωσε το 4-2 στο 65′ ενώ ο Ταβάρες διαμόρφωσε το τελικό 5-2 στο 80′.

H Ηλιούπολη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την άνοδο της στη Superleague 2, τερματίζοντας στην 5η θέση με 7 βαθμούς. Ωστόσο, οι ελπίδες δεν έχουν χαθεί, καθώς αναμένεται η εκδίκαση της προσφυγής της Κοζάνης κατά του Μακεδονικού, η οποία μπορεί να ανατρέψει το σκηνικό. Αρκετοί αναλυτές εκτιμούν πως μια δικαίωση της Κοζάνης, θα οδηγήσει στην άνοδο και των 7 πρωταθλητριών.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων είχαν ως εξής:

ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ: Μάνος, Κωστόπουλος, Μπουσάι, Πολίτης, Κρητικός, Σταύρου (83′ Γεωργιάδης), Γάγγος, Ζέλο, Ταβάρες, Γεμιστός (80′ Μαλάι), Μπάξτον (63′ Σάμιος).

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΆΡΙΣΑΣ: Ντάτσι, Ναρίνογλου (70′ Λώττας), Γαργάλας (56′ Κουτζαηλίας), Τάρτας, Δοδοντσάκης, Μπάμης, Γκίκα, Παπαδόπουλος, Χρηστίδης (70′ Σταμάτης), Ζαφειρίου, Κακαβίτσης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ