Facebook Pixel

ΑποψειΣ

Οι Στόχοι Του ΠΑΟΔΗΛ Για Το 2021

Άρθρο του προέδρου του ΠΑΟΔΗΛ στο ilioupolinews.gr

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Γράφει ο Θέμης Γιαννόπουλος

Οι Στόχοι Του ΠΑΟΔΗΛ Για Το 2021

Στον Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ., παρά την αναστολή λειτουργίας των πολιτιστικών και αθλητικών εγκαταστάσεων, εργαζόμαστε εντατικά όλο αυτό το διάστημα, για την παροχή όσο το δυνατόν περισσότερων διαδικτυακών υπηρεσιών, κατά τη διάρκεια της καραντίνας αλλά και για τον προγραμματισμό των προγραμμάτων και των εκδηλώσεων του, μετά την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Το Τμήμα Πολιτισμού συνεχίζει τα μαθήματα των εργαστηρίων ζωγραφικής, φωτογραφίας & μουσικής διαδικτυακά.  Παρέχει τη δυνατότητα δανεισμού βιβλίων από τη Δημοτική Βιβλιοθήκη, με παράδοση κατ’ οίκον.  Οργανώνει σεμινάρια ψηφιακών δεξιοτήτων online. Δημιουργεί και αναρτά video για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών, όπως επίκαιρες κατασκευές, αφήγηση ιστοριών από τον Μολιέρο, τον Σαίξπηρ κ.ά.

Παράλληλα, σε συνεργασία με το Δήμο έχουμε ξεκινήσει τη σύνταξη μελετών ανακαίνισης τόσο της Δημοτικής Βιβλιοθήκης όσο και του Δημοτικού Κινηματογράφου.

Επίσης, έχουμε προγραμματίσει την ενεργή συμμετοχή του Ν.Π. στον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821, με ποικίλες δράσεις, όπως ενδεικτικά, σεμινάρια για εκπαιδευτικούς, διαδραστικά εργαστήρια για μαθητές κ.λπ.

Το κυριότερο, ετοιμαζόμαστε πυρετωδώς για ένα πλούσιο καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδηλώσεων, με την ευχή να μπορέσουμε όλοι να απολαύσουμε δια ζώσης, τη συνέχιση των εικαστικών παρεμβάσεων στο δημόσιο χώρο (ΚΑΦΑΟ), εκθέσεις βιβλίου, φωτογραφίας & εικαστικών τεχνών,   πολλές και αξιόλογες θεατρικές παραστάσεις &  συναυλίες και φυσικά, θερινό σινεμά με αγαπημένες ταινίες.

Με το Τμήμα Αθλητισμού συνεχίζουμε την προσπάθεια για αναβάθμιση των αθλητικών εγκαταστάσεων, των προγραμμάτων και των υπηρεσιών του, ώστε να είναι  έτοιμο κατά την επανεκκίνηση του αθλητισμού να υποδεχτεί τους αθλητές και αθλούμενους της πόλης μας.

Ήδη λειτουργούν τα γήπεδα τένις και το αθλητικό κέντρο στίβου στο Χαλικάκι για να αθλούνται οι συμπολίτες μας καθώς και το Δημοτικό Κολυμβητήριο για την κολύμβηση ΑμεΑ, και δύο ομάδων πόλο Α’ Εθνικής κατηγορίας ( ΑΕΚ & ΑΝΟΓ Γλυφάδας ) ενώ προγραμματίζουμε και μια σειρά από παρεμβάσεις στις αθλητικές εγκαταστάσεις του ώστε να γίνουν πιο ασφαλείς, σύγχρονες και αναβαθμισμένες.

Θα συνεχίσουμε την  υλοποίηση προγραμμάτων και δράσεων που στόχο έχουν την διευκόλυνση των συμπολιτών μας όπως τα αθλητικά κάμπ, το πρόγραμμα, προετοιμασίας μαθητών για την εισαγωγή τους στο ΤΕΦΑΑ και σε Στρατιωτικές Σχολές, το πρόγραμμα θεραπευτικής κολύμβησης κ.α. Επιπλέον στοχεύουμε να τα εμπλουτίσουμε με νέα, προκειμένου να ανταποκριθούμε στις απαιτήσεις και προκλήσεις της εποχής, δίνοντας έμφαση στην Τρίτη ηλικία, σε εφήβους και ΑμεΑ.

Στοχεύουμε στην  αναβάθμιση των υπηρεσιών που έχουν σχέση με την εξυπηρέτηση του πολίτη προγραμματίζοντας την  εφαρμογή on line εγγραφών και κρατήσεων γηπέδων για άθληση  μέσω της ιστοσελίδας του, την  αντικατάσταση του αναβατορίου πισίνας, την τοποθέτηση ειδικής ράμπας στο Β΄ Κλειστό Γυμναστήριο για πρόσβαση  ΑμεΑ κ.α.

Τέλος, σε συνεργασία και με τα δύο Τμήματα, ελπίζουμε να γιορτάσουμε τη λήξη της καραντίνας, με την καθιερωμένη «Παρκοκατάσταση», προσκαλώντας τον κόσμο να βγει από το σπίτι του και να έρθει να συναντηθούμε όλοι μαζί στο Πάρκο Ναυαρίνου, για να απολαύσουμε πλήθος ψυχαγωγικών πολιτιστικών και αθλητικών δράσεων.

*Ο Θέμης Γιαννόπουλος είναι πρόεδρος του Πολιτιστικού Και Αθλητικού Οργανισμού Ηλιούπολης (ΠΑΟΔΗΛ).

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ