Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στο Πλευρό Του Γαβριήλ Αραμπατζή Ο Ηλιουπολίτης Επιχειρηματίας Παντελής Φασόης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Πλευρό Του Γαβριήλ Αραμπατζή Ο Ηλιουπολίτης Επιχειρηματίας Παντελής Φασόης

Την υποψηφιότητα του και τη συστράτευση του με τον Γαβριήλ Αραμπατζή ανακοίνωσε ο επιχειρηματίας Παντελής Φασόης.

Ο κ. Φασόης, σε ανακοίνωση του δηλώνει την στήριξη του στην παράταξη «Η Πόλη Που Θέλω», δηλώοντας πως «στο πρόσωπο του Γαβριήλ Αραμπατζή, για τον οποίο τρέφω αμέριστη εκτίμηση, αναγνωρίζω έναν ακέραιο, ανιδιοτελή και ηθικό άνθρωπο, καταξιωμένο τόσο επαγγελματικά όσο και πολιτικά στον αυτοδιοικητικό τομέα».

«Πέρασαν πέντε χρόνια από την στιγμή που αποφάσισα να ασχοληθώ ενεργά με τα κοινά της Ηλιούπολης», αναφέρει στην ανακοίνωση του ο επιχειρηματίας, συμπληρώνοντας: «Σκοπός μου ήταν και παραμένει , η ανιδιοτελής προσφορά και βοήθειά μου για την πρόοδο και την βελτίωση του επιπέδου της Ηλιούπολης , στην οποία ζώ με την οικογένειά μου και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά.

Βολές Κατά Της Διοίκησης Χατζηδάκη

«Τα τελευταία 2,5 χρόνια αφότου ανέλαβε τα καθήκοντά της η διοίκηση του δημάρχου, η Ηλιούπολη ως πόλη παραμένει όχι μόνο στάσιμη, αλλά και εμφανίζει μία φθίνουσα πορεία, τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες όσο και στον τομέα των έργων που τόσο  έχει ανάγκη η πόλη μας. Εκτιμώ πως αυτή η κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η Ηλιούπολη, δεν μπορεί και δεν πρέπει να αφήνει αδιάφορο όποιον ενδιαφέρεται πραγματικά για το μέλλον της», αναφέρει ο κ. Φασόης στην ανακοίνωση του, στρέφοντας τα πυρά του προς τον Δήμαρχο Ηλιούπολης.

Το Βιογραφικό Του

Ο Παντελής Φασόης γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ηλιούπολη. Είναι επιχειρηματίας και ιδιοκτήτης 4 επιχειρήσεων στην Ηλιούπολη και το 2017 αποφάσισε να ασχοληθεί ενεργά με τα αυτοδιοικητικά πράγματα της πόλης, ως υποψήφιος με τον τότε Δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο.

Έχει διατελέσει μέλος του Δ.Σ του ΚΑΦΑΔΗΛ και της Α ’βάθμιας Σχολικής Επιτροπής, ενώ σήμερα είναι μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του ΕΦΚΑ Ηλιούπολης ως εκπρόσωπος του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ