Facebook Pixel

Παραδημοτικα

Στο Μέγαρο Μαξίμου Ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Σταύρος Γεωργάκης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στο Μέγαρο Μαξίμου Ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Σταύρος Γεωργάκης

Θεσμική επίσκεψη στο πρωθυπουργικό μέγαρο πραγματοποίησε ο αντιδήμαρχος τοπικής ανάπτυξης κ. Σταύρος Γεωργάκης, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του στον ΕΒΕΑ.

Ο κ. Γεωργάκης συμμετείχε σε σύσκεψη με τον Πρωθυπουργό, με την ιδιότητα του ως μέλος της διοικητικής επιτροπής του ΕΒΕΑ, μαζί με άλλους συναδέλφους του και εισηγήθηκε στον πρόεδρο της κυβέρνησης να δοθεί δεύτερη ευκαιρία στις επιχειρήσεις που κατά τη διάρκεια της πανδημίας άφησαν υποχρεώσεις σε τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία.

Πιο συγκεκριμένα ο αντιδήμαρχος επεσήμανε πως κινήσεις όπως ο μηδενισμός του Τειρεσία θα δώσουν νέα ώθηση στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και την οικονομία, μια πρόταση η οποία ήταν ανάμεσα σε αυτές που κατατέθηκαν προς τον πρωθυπουργό.

viber image 2021 10 20 22 39 34 778 Στο Μέγαρο Μαξίμου Ο Αντιδήμαρχος Ηλιούπολης Σταύρος Γεωργάκης

Ο κ. Γεωργάκης έχει ξεκινήσει ήδη μια σειρά από συζητήσεις σε τοπικό επίπεδο με τους ιθύνοντες του εμπορικού συλλόγου, οι οποίοι του έχουν προτείνει μια σειρά από λύσεις που θα ενισχύσουν την τοπική αγορά, ενώ βρίσκεται ήδη σε προχωρημένες διεργασίες για την εφαρμογή τους.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ