Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στις 4 Ιανουαρίου Το Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Της Νέας Δημοτικής Περιόδου

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στις 4 Ιανουαρίου Το Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Της Νέας Δημοτικής Περιόδου

Για την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο το πρώτο δημοτικό συμβούλιο του 2024 αλλά και της νέας δημοτικής περιόδου για την Ηλιούπολη.

Το νέο δημοτικό συμβούλιο απαρτίζεται από 35 μέλη, εκ των οποίων 21 ανήκουν στην παράταξη του Δημάρχου, 5 στην παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη» του Γιώργου Χατζηδάκη, 3 στην παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» του Δημήτρη Ευαγγέλου, 2 στην παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης» του Αλέξανδρου Μπουγά, 2 στην παράταξη «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» του Τάσου Ευσταθίου και από 1 στις παρατάξεις «ΗΛΙΟΥ-Πόλις, Ανθρώπινη Πόλη» και «Η Πόλη Που Θέλω». Μπορείτε να δείτε την πλήρη σύνθεση του δημοτικού συμβουλίου στο παρακάτω γραφικό που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Ηλιοτυπία»:

ΣΕΛΙΔΑ 8 Στις 4 Ιανουαρίου Το Πρώτο Δημοτικό Συμβούλιο Της Νέας Δημοτικής Περιόδου

Κατά την πρώτη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, θα πραγματοποιηθούν οι λεγόμενες «δημαιρεσίες», δηλαδή η εκλογή του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου, καθώς και τα μέλη της νέας, δημοτικής επιτροπής, η οποία αντικαθιστά τις έως τώρα οικονομική επιτροπή και επιτροπή ποιότητας ζωής. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για την αλλαγή στη δομή των επιτροπών, εδώ.

Η συνεδρίαση του πρώτου δημοτικού συμβουλίου θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 4 Ιανουαρίου και ώρα 17:00 στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ