Facebook Pixel

Αθλητικα

Αυλαία Στη Γ’ Εθνική – Στη Δεύτερη Θέση Ο Γ.Σ Ηλιούπολης Με Εξαιρετική Πορεία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αυλαία Στη Γ’ Εθνική – Στη Δεύτερη Θέση Ο Γ.Σ Ηλιούπολης Με Εξαιρετική Πορεία

Γλυκόπικρη γεύση αφήνει το τέλος της αγωνιστικής σεζόν στην ομάδα του Γ.Σ Ηλιούπολης, καθώς παρά την εξαιρετική πορεία που πραγματοποίησε φέτος η ομάδα δεν κατάφερε να κερδίσει το πολυπόθητο εισιτήριο για τα μπαράζ άνοδου στη Β Εθνική (Superleague 2).

Κατά τη διάρκεια της «κουρεμένης» αγωνιστικής σεζόν λόγω της πανδημίας, η Ηλιούπολη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις αγωνιζόμενη σε εξαιρετικά υψηλό επίπεδο και αποδεικνύοντας σε όλους πως είναι έτοιμη για να αγωνιστεί ξανά στα μεγάλα σαλόνια. Οι παίκτες του Ήλιου έδειξαν χαρακτήρα και κλάση στο χορτάρι, με τη διοίκηση να αποσπά τα εύσημα για την υποδειγματική οργάνωση και τη λειτουργία της ομάδας.

Οι Επιχειρηματίες Που «Έβαλαν Πλάτη» Για Την Επιστροφή Στα Μεγάλα Σαλόνια

Η φετινή προσπάθεια σε επίπεδο διοίκησης ήταν μια σύμπραξη ισχυρών τοπικών επιχειρηματιών, οι οποίοι διέθεσαν χρόνο και χρήμα εν μέσω κρίσης για να επιστρέψει η Ηλιούπολη στις μεγάλες κατηγορίες. Πρόκειται για τον πρόεδρο του ομίλου «Ευρωεργασιακή» Δημήτρη Βλάχο, τον ιδιοκτήτη του γνωστού σε όλους cafe Ιndigo Νίκο Χάλκο και τον ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων «Οφθαλμός» και προέδρου του εμπορικού συλλόγου Ηλιούπολης, Θανάση Μπίρλη. Στο πλευρό τους ήταν επίσης μεγάλες επιχειρήσεις της πόλης, όπως το το κεμπαπτζίδικο ”Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ”, το Cafe “So Simple”, η επιχείρηση εμπορίας ποτών “Βοοze” και η αλυσίδα “Εξη Bakery” των αδερφών Αδάμου.

Το Στραβοπάτημα Που Κόστισε Την Άνοδο

Το παιχνίδι που «κόστισε» την άνοδο στην Ηλιούπολη ήταν αυτό κόντρα στον Πανναξιακό, εκτός έδρας. Οι παίκτες του Ήλιου, παρά το αρχικό 2-0 δεν κατόρθωσαν να διατηρήσουν το σκορ, με τον Πανναξιακό να κάνει την απόλυτη ανατροπή και να στερεί από τους κυανέρυθρους το πολύτιμο τρίποντο. Εάν ο Γ.Σ.Η είχε κατορθώσει να κερδίσει εκείνο το ματς, θα βρισκόταν στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά και το στραβοπάτημα του Πανιωνίου κόντρα στον Εθνικό Πειραιά.

YouTube video

Ο Πανιώνιος, μετά και τη νίκη στη Μύκονο κόντρα στην ομώνυμη ομάδα στις 2 Ιουνίου εξασφάλισε και μαθηματικά την συμμετοχή του στα μπαράζ ανόδου στη Γ’ Εθνική, καθώς η ένσταση της Ηλιούπολης απορρίφθηκε οριστικά στις 4/6.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ