Facebook Pixel

Δημοτικα

Στάθης Ψυρρόπουλος: «Εσείς Κρύβεστε Εδώ Και 4 Χρόνια Κύριε Χατζηδάκη»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στάθης Ψυρρόπουλος: «Εσείς Κρύβεστε Εδώ Και 4 Χρόνια Κύριε Χατζηδάκη»

Απάντηση στον Δήμαρχο Ηλιούπολης έδωσε ο Στάθης Ψυρρόπουλος μέσω ανακοίνωσής του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία παραθέτει τους λόγους για τους οποίους δεν θα συμμετάσχει στο Debate.

H ανακοίνωση αναφέρει τα εξης:

Κε Χατζηδάκη θα ήθελα να σας πω τη δική μου ουσία.

Κε Χατζηδάκη, τι εννοείτε όταν λέτε ότι ζητήσατε ένα debate «ουσίας»; Προφανώς, αγνοείτε πλήρως την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει η πόλη μας, για να νομίζετε ότι ο Δημότης έχει ανάγκη από ένα Debate!

Αυτό που γνωρίζω εγώ είναι ότι πρότεινα την επόμενη 4ετία να έχουν την ευκαιρία όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί των παρατάξεων να εκθέσουν τις απόψεις τους ζωντανά σε συνέντευξη που έδωσα στον κο Καραμαγκάλη. Ποτέ μου δεν κρύφτηκα κε Χατζηδάκη, εγώ ήμουν σταθερά σε κάθε γειτονιά και μιλούσα με τους δημότες που όλοι μου δήλωναν ότι είχαν να σας δουν από τότε που εκλεγήκατε.

ΕΣΕΙΣ ΚΡΥΒΕΣΤΕ κε ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ με τη διαφορά ότι αυτό συμβαίνει εδώ και 4 χρόνια και έχετε απογοητεύσει πλήρως τον λαό της Ηλιούπολης!

Όσον αφορά στο σχέδιο μας και σε αυτό που αποκαλείτε “ψήγματα προτάσεων”, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι έχουμε δημιουργήσει ένα αναλυτικό πρόγραμμα που το έχουμε παραδώσει πόρτα-πόρτα σε όλη την Ηλιούπολη, το οποίο πρόγραμμα δημιουργήθηκε μαζί με τους δημότες, βλέποντας τα πραγματικά προβλήματα της πόλης.

Το πρόγραμμα αυτό μας δεσμεύει και κάθε λέξη θα γίνει πράξη, μία άγνωστη λέξη για εσάς, αφού δυστυχώς ο Δημότης δεν έχει να θυμάται τίποτα από την θητεία σας, ενώ στις τελευταίες εμφανίσεις σας ζητάτε να σας συγχωρέσουν για την απραξία σας και να σας δώσουν άλλη μια ευκαιρία.

Λυπάμαι πραγματικά που η Ηλιούπολη, όχι μόνο δεν έχει μπει σε σωστή τροχιά επί θητείας σας, αλλά βρίσκεται στην απόλυτη οπισθοδρόμηση με παλαιοκομματικές λογικές και υπόγειες συμφωνίες.

Θα ήθελα να αναφερθώ όμως και στις λέξεις “παρασκήνιο” και “παρελθόν” που χρησιμοποιείτε και πιστέψτε με ότι τόσο από την αντιπολιτευτική μας δράση, όσο και από την μέχρι σήμερα εμπειρία μου, έχω να σας δηλώσω ότι αντιπροσωπεύουν πλήρως την πολιτική σας.

Κε Χατζηδάκη, έστω λίγες ημέρες πριν τις εκλογές του Β’ γύρου, τουλάχιστον δώστε τις σωστές απαντήσεις και μην κοροϊδεύετε άλλο τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες!

  • Γιατί δε μας λέτε πού πήγε το πλεόνασμα των 6.000.000 ευρώ που άφησε στα ταμεία του Δήμου ο κος Βαλασόπουλος;
  • Πώς είναι δυνατόν να έχετε έτοιμη πρόταση για τον Οδοφωτισμό της πόλης με λαμπτήρες τεχνολογίας Led αξίας 3.400.000 ευρώ κι εσείς να μας φέρνετε πρόταση κατάπτυστη στο δημοτικό συμβούλιο που άγγιζε τα 10.000.000 ευρώ;
  • Πότε θα μας πείτε πως δημιουργήθηκε το έλλειμμα στον ΠΑΟΔΗΛ ύψους 30.000 ευρώ;
  • Γιατί διέθεσε ο Δήμος σύμφωνα με τη Διαύγεια πάνω από 100.000 ευρώ σε ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ στολιδιών;

Περιμένατε το debate, κε Χατζηδάκη, όταν μας κλείνατε εδώ και 4 χρόνια τα μικρόφωνα μέσα στα δημοτικά συμβούλια;

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ