Facebook Pixel

Δημοτικα

Αλέξανδρος Μπουγάς: «Δεν Θα Στηρίξουμε Καμία Παράταξη Στον Β’ Γύρο – Ψηφίζουμε Λευκό Ή Άκυρο»

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αλέξανδρος Μπουγάς: «Δεν Θα Στηρίξουμε Καμία Παράταξη Στον Β’ Γύρο – Ψηφίζουμε Λευκό Ή Άκυρο»

Το δικό του μήνυμα ενόψει του Β’ γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών έστειλε ο επικεφαλής της λαϊκής συσπείρωσης Ηλιούπολης Αλέξανδρος Μπουγάς μέσα από τα social media του.

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης σε μια εκτενή του ανακοίνωση ευχαριστεί τις Ηλιουπολίτισσες και τους Ηλιουπολίτες που στήριξαν τη δημοτική παράταξη του ΚΚΕ στον πρώτο γύρο των εκλογών, ενώ δίνει το δικό του μήνυμα ενόψει του Β’ Γύρου.

Διαβάστε το μήνυμά του:

Χαιρετίζουμε τους χιλιάδες Ηλιουπολίτες και Ηλιουπολίτισσες, εργαζόμενους στο δημόσιο και ιδιωτικό τομέα, αυτοαπασχολούμενους , τη νεολαία που έκαναν το βήμα και στήριξαν τα ψηφοδέλτια της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Η Λαϊκή Συσπείρωση στην Ηλιούπολη σημειώνει σημαντική αύξηση και σε απόλυτο αριθμό ψήφων αλλά και σε ποσοστό σε σχέση με το 2019 και στο δήμο και στη περιφέρεια, την ίδια στιγμή που στην πλειοψηφία τους οι άλλες δυνάμεις σημειώνουν σημαντική μείωση.

Συγκεκριμένα στη πόλη μας η κάλπη της περιφέρειας έβγαλε τη Λαϊκή Συσπείρωση 2η δύναμη με ποσοστό 16,75% (+7,7% από το 2019), ενώ στο δήμο η Λαϊκή Συσπείρωση συγκέντρωσε ποσοστό 12% ( περίπου +3% από το 2019) μια ανάσα από την 3η θέση. Συνολικά από τις 2 κάλπες , σε δήμο και περιφέρεια βγήκαν στη πόλη μας 8111 ψηφοδέλτια με το γαρύφαλλο της Λαϊκής Συσπείρωσης.

Η σημαντική αύξηση της Λαϊκής Συσπείρωσης σε όλες τις περιφέρειες και δήμους της χώρας σε συνάρτηση με την αύξηση που είχε το ΚΚΕ στις βουλευτικές εκλογές πριν λίγους μήνες αποτελεί ένα μεγάλο βήμα για την ενίσχυση του ρεύματος αμφισβήτησης αυτής της πολιτικής που τσακίζει τις λαϊκές οικογένειες. Εκφράζει την άνοδο του κύρους και την μαχητική συμπόρευση με το ΚΚΕ.

Είναι εκατοντάδες χιλιάδες σήμερα αυτοί που λένε ότι «το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που στέκεται δίπλα στο λαό, το μόνο που παλεύει για τα συμφέροντα μας». Όσον αφορά το Β’ γύρο στη πόλη μας, δυστυχώς αναμετριέται «το παλιό» με το «παλιό».

Είναι δύο υποψήφιοι και 2 συνδυασμοί που όλα αυτά τα χρόνια έχουν δείξει δείγματα γραφής στη στήριξη της πολιτικής που έχει «χαντακώσει» το λαό της Ηλιούπολης. Εξάλλου και οι δύο ήταν μαζί αντιδήμαρχοι για δύο 4ετίες στη δημοτική αρχή Βαλασσόπουλου.

Είναι πιστοί «σύμμαχοι» των κυβερνήσεων, της περιφέρειας των κατευθύνσεων τους. Της πολιτικής δηλαδή αυτής που όλα αυτά τα χρόνια ματώνει το λαό μας. Επειδή ήδη έχουν ξεκινήσει τα αλισβερίσια και τα εκλογομαγειρέματα όλων αυτών που στο πρώτο γύρο «σφάζονταν» για το ποιος έχει μεγαλύτερο όραμα και σχέδιο, και για να μην έχει κανείς απορία τι θα κάνει η Λαϊκή Συσπείρωση να το ξεκαθαρίσουμε…

Στο ερώτημα, λοιπόν, ποιον στηρίζουμε η απάντηση είναι μία. Στηρίζουμε το ΛΑΟ της ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο συμβάλλοντας πιο αποφασιστικά στην οργάνωση της καθημερινής πάλης στη γειτονιά μας, για να αποτρέψουμε τα χειρότερα μέτρα που «είναι εδώ» από την κυβέρνηση της ΝΔ, την περιφέρεια Χαρδαλιά, και τη νέα χειρότερη δημοτική αρχή Χατζηδάκη ή Ψυρρόπουλου.

Θα είμαστε μαζί με το ΛΑΟ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ στη μάχη για να κερδίζουμε «ανάσες» ανακούφισης, για να κερδίζουμε έδαφος απέναντι σε αυτό το σύστημα της εκμετάλλευσης.

Την ερχόμενη Κυριακή λοιπόν καλούμε το λαό της Ηλιούπολης, όσους πάνε να ψηφίσουν να στείλουν μήνυμα καταδίκης, με λευκό ή άκυρο, έχοντας ως επιλογή να ρίξουν πάλι ή για πρώτη φορά το ψηφοδέλτιο με το γαρύφαλλο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ