ΒΡΕΙΤΕ ΜΑΣ

Παραδημοτικά

Στασινόπουλος: «Οι Δηλώσεις Χατζηδάκη Για Τους Επαγγελματίες Πολιτικούς Προκαλούν Θυμηδία» (VIDEO)

Ένα σκωπτικό σχόλιο για την πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Χατζηδάκη στην εφημεριδα «Σφυγμός» έκανε o υποψήφιος Δήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος.

Ένα σκωπτικό σχόλιο για την πρόσφατη συνέντευξη του Γιώργου Χατζηδάκη στην εφημεριδα «Σφυγμός» έκανε o υποψήφιος Δήμαρχος Αποστόλης Στασινόπουλος.

Με αφορμή την video-συνέντευξη που παραχώρησε στο ilioupolinews.gr, o επικεφαλής των «Συνεργών» ρωτήθηκε για τις σκληρές ανακοινώσεις που έχει δημοσιεύσει κατά καιρούς η παράταξη κατά του πρώην αντιδημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, απαντώντας χαρακτηριστικά:

«Η δεύτερη ανακοίνωση του Χατζηδάκη μπορούμε να πούμε ότι -και σε εμάς- και σε άλλους ανθρώπους με τους οποίους έχουμε συνομιλίες, έχει δημιουργήσει, λίγο ως πολύ, ακόμα και θυμηδία, υπό την έννοια ήταν αρκετά ατυχής και άγαρμπη. Θεωρώ ότι δεν γίνεται ένας άνθρωπος, όπου επτά χρόνια έχει έχει ασκήσει δημόσια διοίκηση -και ειδικά από μία θέση που έχει βαρύνουσα σημασία και τεράστια υπευθυνότητα, δηλαδή ως αντιδήμαρχος οικονομικών-να μας λέει ότι είναι εναντίον των επαγγελματιών πολιτικών, είναι δηλαδή εναντίον της διοίκησης την οποία άσκησε εκείνος για 7 ολόκληρα χρόνια. Δεν μπορούσαμε να μην ασχοληθούμε με αυτό και θεωρώ ότι μάλλον είναι άξιο απορίας το γεγονός ότι πολλές παρατάξεις ακόμα δεν έχουν ασχοληθεί με όσα είπε τουλάχιστον στη δεύτερη ανακοίνωση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα της συνέντευξης:

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΕΤΕ

ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Bρείτε μας στο Facebook

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Αθλητικά

ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ

ΕΦΗΜΕΡΕΥΟΝΤΑ ΦΑΡΜΑΚΕΙΑ