Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Στα Σχέδια Της Νέας Δημοτικής Αρχής Η Ανακατασκευή Του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Στα Σχέδια Της Νέας Δημοτικής Αρχής Η Ανακατασκευή Του Α’ Δημοτικού Γηπέδου Ηλιούπολης

Σε διαβουλεύσεις με την Περιφέρεια Αττικής για την ανακατασκευή του Α’ δημοτικού γηπέδου Ηλιούπολης βρίσκεται η δημοτική αρχή στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Δήμαρχος Στάθης Ψυρρόπουλος και ο αντιδήμαρχος τεχνικών έργων Κάρολος Ιταλός βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις και διαβουλεύσεις με την Περιφέρεια προκειμένου να αντλήσουν πόρους για την ανακατασκευή του μεγαλύτερου γηπέδου της πόλης. Χαρακτηριστικό είναι πως στην πρώτη αναμόρφωση του τεχνικού προγράμματος για το 2024 έχει ενταχθεί σχετικός κωδικό με τίτλο «Ανακατασκευή Α΄ Γηπέδου ποδοσφαίρου Δήμου Ηλιούπολης και ανάπλαση επιμέρους χώρων», με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, χωρίς ωστόσο να έχει ενταχθεί ακόμα κάποιο κονδύλι.

Όπως συνηθίζεται, στην αρχή της κάθε θητείας, ο Περιφερειάρχης συναντιέται με όλες τις δημοτικές αρχές και υπάρχουν διαβουλεύσεις για τα έργα που θα χρηματοδοτήσει η Περιφέρεια σε κάθε Δήμο. Ο Δήμος Ηλιούπολης φαίνεται πως έχει προτείνει μια σειρά σημαντικών έργων, μεταξύ των οποίων και η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου.

Σημειώνεται πως το Α΄ Δημοτικό Γήπεδο έχει πάρει αδειοδότηση για τη χρήση σε αγώνες της Superleague 2, ενώ χρησιμοποιείται ως επίσημη έδρα της ΠΑΕ Ηλιούπολη. Παρά την πολύ καλή ποιότητα του αγωνιστικού χώρου, οι υποδομές του γηπέδου είναι απαρχαιωμένες και οι χώροι υπερκορεσμένοι, ενώ σταδιακά προκύπτει ολοένα και μεγαλύτερο πρόβλημα στατικότητας των κερκίδων.

Η πλήρης ανακατασκευή του γηπέδου θα καταστήσει την Ηλιούπολη πόλο έλξης μεγάλων αθλητικών γεγονότων, καθώς είναι το μόνο γήπεδο στα νότια προάστια που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα και σύγχρονο σύστημα αποστράγγισης υδάτων από τον αγωνιστικό χώρο, κάτι που είναι περιζήτητο από τις επαγγελματικές ομάδες που δραστηριοποιούνται σε λεκανοπέδιο.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ