Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Ηλιούπολη: Πρόταση Ψηφίσματος Καταδίκης Του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου Στο Δημοτικό Συμβούλιο – Tι Απαντά Ο Ίδιος

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Πρόταση Ψηφίσματος Καταδίκης Του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου Στο Δημοτικό Συμβούλιο – Tι Απαντά Ο Ίδιος

Μια πρόταση ψηφίσματος το οποίο καταδικάζει τις πρόσφατες δηλώσεις του αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου κατά του Παύλου Χρηστίδη κατέθεσε στο δημοτικό συμβούλιο η παράταξη «Ενωμένοι Για Την Ηλιούπολη».

Η παράταξη του τέως Δημάρχου Γιώργου Χατζηδάκη, στο κείμενο που κατέθεσε προς ψήφιση καταδικάζει την στάση του αρχιμανδρίτη κατά του Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, κάνοντας λόγο για «στοχοποίηση και μισσαλόδοξα κηρύγματα μίσους», καλώντας όλες τις πολιτικές δυνάμεις της Ηλιούπολης να υπερασπιστούν τον κ. Χρηστίδη και να υπερψηφίσουν το ψήφισμα καταδίκης του ιερέα.

Τι Απαντά Ο Ιερέας

Το ilioupolinews.gr ζήτησε από τον αρχιμανδρίτη τη δική του άποψη για το ψήφισμα, με τον ιερέα να απαντά: «Ζητώ συγνώμη από τον Ελληνικό λαό και τους συγγενείς των θυμάτων γιατί το σατανικής εμπνεύσεως δελτίο τύπου του ΠαΣοΚ, θέλησε να πάρει τα μάτια του λαού από το έγκλημα στα Τέμπη και τα έστρεψε απάνω μου, εξυπηρετώντας το αφήγημα της εξουσίας για συγκάλυψη ευθυνών. Τα φληναφήματα του ΠαΣοκ εξυπηρετούν την ανάγκη προβολής του και δια ψεμάτων χρήση των συναισθημάτων για την ανάδειξη προσώπων. Δεν με αφορά το ψήφισμα, απάντησα σε εκείνον που το έφερε ως προσωπική πράξη εκδίκησης, όπως έπρεπε. Οι πομφόλυγες διαλύονται στο αγέρα»

Αναλυτικά, η πρόταση ψηφίσματος έχει ως εξής:

«Ο Δήμος Ηλιούπολης καταδικάζει απερίφραστα τη μισαλλόδοξη επίθεση και στοχοποίηση του Βουλευτή του Β3 Νότιου Τομέα κ. Παύλου Χρηστίδη από τον αρχιμανδρίτη του Ι.Ν της Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης Σεραφείμ Δημητρίου με αφορμή τη στάση του στο πρόσφατο νομοσχέδιο για την ισότητα στον πολιτικό γάμο.

Η Ηλιούπολη έχει βαθιές δημοκρατικές ρίζες και παράδοση και πάντα βρισκόταν στην πρώτη γραμμή προάσπισης των ανθρώπινων δικαιωμάτων. Οι σκοταδιστικές δηλώσεις του κ. Σεραφείμ Δημητρίου δεν περιποιούν τιμή σε κανέναν. Όσοι επιθυμούν να υπερασπιστούν τον θεσμό της οικογένειας δεν μπορούν να δημοσιεύουν φωτογραφίες στοχοποιώντας τις οικογένειες άλλων και μάλιστα βουλευτών του ελληνικού Κοινοβουλίου.

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου έχει κατ΄ επανάληψη εκφραστεί με κηρύγματα διχασμού και μίσους κατά θεσμών και προσώπων της Πολιτείας και της πόλης μας. Το δημοτικό συμβούλιο οφείλει να υπερασπιστεί τη Δημοκρατία και να μη δείξει ανοχή στο παρόν -αλλά και στο μέλλον- σε τέτοιες συμπεριφορές.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Ηλιούπολη: Πρόταση Ψηφίσματος Καταδίκης Του Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου Στο Δημοτικό Συμβούλιο – Tι Απαντά Ο Ίδιος
  1. Ο/Η shaman λέει:

    Καταρχήν ο Δήμος Ηλιούπολης καταδίκασε, όχι η ΗΛΙΟΎΠΟΛΗ.
    Ο Δήμος να κοιτάξει να ασχοληθεί με την πόλη που την έχει αφήσει στο έλεος του θεού και να σταματήσει τις φανφάρες. Η μήπως θίχτηκε ο Δήμος επειδή μπήκε στο κάδρο το ΠΑΣΟΚ?
    Να θυμίσω ότι το ΠΑΣΟΚ χρωστά στις τράπεζες 100 εκατομμύρια. Έχει να πει κάτι κανείς γι΄ αυτό ή μας πείραξε ο Σεραφείμ?

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ