Facebook Pixel

Επικαιροτητα

SMS Eνόψει Χιονοπτώσεων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης: «Αποφύγετε Τις Μετακινήσεις»

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

SMS Eνόψει Χιονοπτώσεων Από Τον Δήμο Ηλιούπολης: «Αποφύγετε Τις Μετακινήσεις»

Ένα νέο σύστημα ενημέρωσης των κατοίκων της πόλης δημιούργησε ο Δήμος Ηλιούπολης, αποστέλλοντας εκτατοντάδες SMS σε κατοίκους της πόλης ενόψει της επιδείνωσης του καιρού.

Όπως είχε δεσμευτεί ο Δήμαρχος στο δημοτικό συμβούλιο του Ιανουαρίου, ο δήμος προέβη στη δημιουργία μιας υπηρεσίας προληπτικής ενημέρωσης των πολιτών, στέλνοντας ένα SMS ενόψει της νέας χιονόπτωσης το οποίο αναφέρει:

«Σήμερα 3μμ – 7μμ επιδείνωση καιρού – Συνεχείς χιονοπτώσεις. Τηλ. Ανάγκης: 2109970007,077,078,079, 197. Προσοχή, αποφύγετε μετακινήσεις»

Δήμαρχος Ηλιούπολης: «Απαραίτητη Η Κατοχή Αλυσίδων» – Τα Τηλέφωνα Ανάγκης

Χθες βράδυ, ο Δήμαρχος Ηλιούπολης με ανάρτηση του καλούσε τους συμπολίτες του να προστατευτούν ενόψει της νέας κακοκαιρίας. Ο δήμαρχος κάλεσε τους κατοικους της πόλης να μη μετακινούνται κατά τη διάρκειά των φαινομένων , είτε με αυτοκίνητο είτε με τα πόδια, παρά μόνο για σοβαρό λόγο, ενώ για όσους αντιμετωπίζουν κίνδυνο αποκλεισμού στον δρόμο, υπάρχουν 4 διαθέσιμα ανοιχτά δημοτικά πάρκινγκ:


• Έναντι του ΙΚΑ στην οδό Ναυαρίνου
• Στην πλατεία Παλαιών Πατρών Γερμανού (ΙΚΑ)-Βιολογική
• Στην Μαρίνου Αντύπα κ Φραντζή
• Στο Δημαρχείο.

Ο κ. Χατζηδάκης αναφέρει πως είναι απαραίτητη η κατοχή αλυσίδων για όσους μετακινούνται για λόγους ανάγκης, ενώ μέχρι και την Κυριακή θα διατίθεται η θερμαινόμενη αίθουσα στο Δημαρχείο, για όποιον χρειαστεί.

Που Θα Βρείτε Αλάτι

Πέραν των προληπτικών ρίψεων αλατιών σε κεντρικούς οδικούς άξονες και σε δρόμους με μεγάλη κλίση, διατίθεται ακόμη αλάτι για την χρήση των κατοίκων, σε εισόδους και πεζοδρόμια, σε 4 σημεία της πόλης και συγκεκριμένα:
• Στο χώρο στάθμευσης του Sports Cafe στα Αστυνομικά
• Στον Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας
• Έναντι του Ι.Ν. Αγίας Μαύρας.
• Στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής (από Σάββατο 9:00)

Προληπτική Ρίψη Αλατιού Από Τον Δήμο Ηλιούπολης


Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ