Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Έρχεται Επιδείνωση Του Καιρού Με Χιόνια Στην Αττική – Οδηγίες Από Την Πολιτική Προστασία

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Έρχεται Επιδείνωση Του Καιρού Με Χιόνια Στην Αττική – Οδηγίες Από Την Πολιτική Προστασία

Νέα επιδείνωση του καιρού αναμένεται να σημειωθεί στο λεκανοπέδιο της Αττικής της επόμενες ώρες, με τους μετεωρολόγους να προβλέπουν έντονες χιονοπτώσεις με επίκεντρο τα βορειοανατολικά τμήματα της Αττικής.

Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών, αναμένεται να σημειωθούν χιονοπτώσεις και στα νοτιότερα τμήματα του νομού Αττικής, με τη θερμοκρασία στην Ηλιούπολη να μην ξεπερνά τους 3 βαθμούς καθ’ ολη τη διάρκεια του Σαββάτου. Ο χιονιάς αναμένεται να πλήξει και την πόλη μας, με τις εκτιμήσεις ωστόσο να κάνουν λόγο για μέτριας έντασης φαινόμενα, που θα δεν θα προκαλέσουν τα προβλήματα που αντιμετώπισε η πόλη στην κακοκαιρία «Ελπίδα», πριν έναν μήνα.

Ήδη ο Δήμος έχει προβεί σε προληπτικές ρίψεις αντιπαγετικού αλατιού σε κεντρικούς οδικούς άξονες της πόλης και σε δρόμους με μεγάλη κλίση, ενώ έχουν οριστεί και 3 σημεία όπου οι πολίτες θα μπορούν να προμηθευονται αλάτι για τις εισόδους των σπιτιών τους, σε περίπτωση που παραστεί ανάγκη.

Προληπτική Ρίψη Αλατιού Από Τον Δήμο Ηλιούπολης

Σε επιφυλακή βρίσκεται και η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας Και Πυρόσβεσης Ηλιούπολης (ΕΟΔΠΗ), ώστε να παρέμβει στο έργο του Δήμου εάν αυτό κριθεί απαραίτητο.

Συστάσεις Προς Τους Πολίτες Από Την Πολιτική Προστασία

Σε συνέχεια ευρείας σύσκεψης, με συμμετοχή των συναρμόδιων Υπουργών και λοιπών φορέων, η οποία πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας, ο Υπουργός Χρήστος Στυλιανίδης, προέβη σε δηλώσεις σχετικά με την κακοκαιρία «Φίλιππος», ενόψει της ραγδαίας επιδείνωσης που αναμένεται να παρουσιάσει αύριο, Σάββατο 12 Μαρτίου.

Ο αρμόδιος υπουργός καλεί του πολίτες σε περιοχές που θα επηρεαστούν να αποφεύγουν μη απαραίτητες μετακινήσεις & οι οδηγοί να είναι εφοδιασμένοι με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ