Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: «Θα Φτιάξει Προβληματικά Παιδιά Το Nέο Νομοσχέδιο – Δεν Θα Τα Βαφτίζω» (VIDEO)

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου: «Θα Φτιάξει Προβληματικά Παιδιά Το Nέο Νομοσχέδιο – Δεν Θα Τα Βαφτίζω» (VIDEO)

Θέση κατά του νομοσχεδίου που ετοιμάζεται να εισηγηθεί η κυβέρνηση πήρε ο προϊστάμενος του Ι.Ν Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης αρχιμανδρίτης Σεραφείμ Δημητρίου, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή.

Μιλώντας στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, ο ιερέας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το νομοσχέδιο έχει έναν σκοπό, να καταστρέψει ψυχές, να φτιάξει παιδιά τα οποία θα είναι προβληματικά. Έχει βγει από το τραπέζι (σ.σ. η παρένθετη μητρότητα) γιατί τα σχέδια των πολιτικών είναι συγκεκριμένα. Έχει βγει από το τραπέζι για να περάσει το νομοσχέδιο ο κυβερνήτης μας, ο άθεος αυτός άνθρωπος, ο αφορισμένος εξ ιδίας θελήσεως».

Όταν ρωτήθηκε για το εάν θα βαφτίσει παιδιά ομόφυλων ζευγαριών, ο ιερέας απάντησε: «Δε θα το βαπτίσουμε γιατί ο νηπιοβαπτισμός ήρθε στην Εκκλησία ως επιλογή και απαίτηση της χριστιανικής οικογένειας. Δεν ήρθε ως επιβολή της Εκκλησίας. Βαφτίζονται τα νήπια γιατί έχουμε χριστιανικές οικογένειες».

«Αφορίζονται Από Την Εκκλησία Όσοι Βουλευτές Το Ψηφίσουν»

Ο αρχιμανδρίτης Σεραφείμ, αναφερόμενος στους βουλευτές που θα ψηφίσουν το νομοσχέδιο, τόνισε πως «δεν έχουν θέση στην εκκλησία», επισημαίνοντας μάλιστα πως ο ίδιος έχει στείλει σχετική επιστολή σε όλους τους βουλευτές της εκλογικής περιφέρειας που ανήκει η Ηλιούπολη. «Λέμε στους κυρίους βουλευτές τους οποίους τους ειδοποιήσαμε ότι δεν έχουν χώρο στον ναό μας μετά την ψήφο τους αν αυτή είναι υπέρ του νομοσχεδίου. Μόνοι τους αφορίζονται», συμπληρώνει.

Δείτε το βίντεο:

YouTube video

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ