Facebook Pixel

Τοπικα

Ηλιούπολη: Μαθητές Του 6ου Δημοτικού Αγόρασαν Αθλητικό Εξοπλισμό Για Σχολείο Του Παλαμά Καρδίτσας

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης ilioupolinews.gr

Ηλιούπολη: Μαθητές Του 6ου Δημοτικού Αγόρασαν Αθλητικό Εξοπλισμό Για Σχολείο Του Παλαμά Καρδίτσας

Μια άκρως συγκινητική πρωτοβουλία ανέλαβαν οι μαθητές του 6ου δημοτικού σχολείου Ηλιούπολης, συγκεντρώνοντας χρήματα τα οποία διατέθηκαν στις πλημμυροπαθείς περιοχές του Παλαμά στην Καρδίτσα.

Το ποσό που μάζεψαν οι Ηλιουπολίτες μαθητές ανέρχεται στα 402 ευρώ και διατέθηκε για την αγορά αθλητικού εξοπλισμού για τους μαθητές του 1ου δημοτικού σχολείου Παλαμά. Η διεύθυνση του σχολείου ευχαρίστησε γονείς και κηδεμόνες, γράφοντας χαρακτηριστικά:

«Με ιδιαίτερη χαρά και συγκίνηση σας ενημερώνουμε ότι ολοκληρώθηκε η δράση αλληλεγγύης και αγάπης προς τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του 1ου Δημοτικού Σχολείου Παλαμά Καρδίτσας! Παραδόθηκε αθλητικό υλικό ύψους 402,23 ευρώ! Το ποσό καλύφθηκε από τις δωρεές σας στα κουτιά της Αγάπης και της Αλληλεγγύης! Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε  για τη στήριξή σας και να συγχαρούμε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριές μας για την προσπάθειά τους και τη θέρμη με την οποία αγκάλιασαν την προσπάθειά μας. Μας γέμισαν υπερηφάνεια και ελπίδα!».

Η κίνηση αυτή γέμισε χαρά τα παιδιά του Παλαμά, με τον διευθυντή του 1ου δημοτικού σχολείου της περιοχής να απαντά στην ευγενική κίνηση των μαθητών του 6ου δημοτικού σχολείου της πόλης μας:

Αγαπητοί συνάδελφοι, αγαπητή διευθύντρια Γεωργιοπούλου Βάσω,

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσφορά σας στο σχολείο μας για τα παιδιά μας με αθλητικό υλικό. Επίσης σας ευχαριστούμε ιδιαίτερα για την εμπιστοσύνη που δείξατε όλοι σας προς εμάς. Σας ευχόμαστε να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας.

 Με εκτίμηση
 Ο Διευθυντής του σχολείου
Κωνσταντίνος Δασκαλόπουλος».

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ