Facebook Pixel

Επικαιροτητα

Σε Εξέλιξη Εκτεταμένη Δράση Περισυλλογής Κλαδιών Στον Δήμο Ηλιούπολης

Δημοσιεύθηκε στις | Τελευταία Ενημέρωση

Συντάκτης Στέλλα Σιδέρη

Σε Εξέλιξη Εκτεταμένη Δράση Περισυλλογής Κλαδιών Στον Δήμο Ηλιούπολης

Μια μεγάλη επιχείρηση περισυλλογής κλαδιών από όλη την έκταση της πόλης είναι σε εξέλιξη τις τελευταίες ημέρες από τον Δήμο Ηλιούπολης.

Σύμφωνα με την πρόσφατη ανακοίνωση του Αντιδημάρχου της Ηλιούπολης Γιάννη Αντζινά, η περισυλλογή αφορά κλαδιά και δέντρων που έπεσαν από την πρόσφατη κακοκαιρία «Ελπίς».

Με βάση τον προγραμματισμό, έχουν δημιουργηθεί πρωινές και απογευματινές βάρδιες που επιχειρούν σε διάφορα σημεία της πόλης με τη βοήθεια 8 οχημάτων. Την προσπάθεια συνδράμουν και η περιφέρεια Αττικής μαζί με Δήμους της περιφερειακής ενότητας Πειραιά.

Η ανακοίνωση απευθύνει έκκληση προς τους πολίτες για υπομονή λίγων ημερών καθώς και για περιορισμό των κλαδεμάτων σε ιδιόκτητους χώρους ώστε να διευκολυνθεί το έργο των εργαζομένων του Δήμου Ηλιούπολης.

Ακολουθήστε το Ilioupolinews.gr στο Facebook και στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ηλιούπολη.

Ένα σχόλιο στο άρθρο “Σε Εξέλιξη Εκτεταμένη Δράση Περισυλλογής Κλαδιών Στον Δήμο Ηλιούπολης
  1. Ο/Η Ναυσικα παναγιωτοπουλου λέει:

    Τεράστιο κλαδί δέντρου σπασμένο που κρατιέται ακόμη αλλά είναι επικίνδυνο για πεζούς κι αμάξια. Οδός Διογένους 59 Ηλιούπολη!..τρεις φορείς δήμος σπαΥ και δασαρχείο Πεντέλης!..Τρία παιδιά βολιώτικα! Τρεις επικοινωνίες!!! Άκυρες!να δούμε ποιος θα την πληρώσει την αδιαφορία τους

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ ILIOUPOLINEWS

ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΔΙΚΤΥΩΝ